Tuinhuis piramidedak

Maatwerk is geen optie maar standaard
Geen wens is te gek
10 jaar garantie houtrot
1200 m2 showroom inspiratie

Piramidedak

Schäffer Tuinhuizen maakt en levert twee type tuinhuisjes met piramidedak: de Buizerd en Roodborstje. Een tuinhuis piramidedak geeft uw tuin een luxueuze uitstraling.

Met reden een prachtige toevoeging aan uw tuin. Ook de standaardmodellen tuinhuizen piramidedak zijn qua maat, materiaal en kleur geheel naar uw wensen aan te passen.

Het definitieve ontwerp van uw tuinhuis met piramidedak produceren wij in onze eigen timmerfabriek. Neem contact op om uw wensen door te geven of om een afspraak te maken.

Best verkochte tuinhuizen

Tuinhuis met piramidedak

Roodborstje S115

Tuinhuis met piramidedak en schuine deurwand. 

Voorbeeld
Prijs: €
Bij afmeting 2,5m x 2,5m 

Tuinhuis met veranda

Buizerd S129

De Buizerd is een tuinhuis met piramidedak.

Voorbeeld
Prijs: €
Bij afmeting 3,0m x 3,0m + 3,0m = 6,0m x 3,0m

Overkapping

Leeuwerik S125

De Leeuwerik is een overkapping met piramidedak.

Voorbeeld
Prijs:
Bij afmeting 2,5m x 2,5m

Tuinhuis met piramidedak Buizerd

De Buizerd is een tuinhuis met piramidedak en luifel. Voorzien van 1 dubbele deur en 2 vaste ramen. Optioneel uit te breiden met houten vloer en zinken goten.

 

Tuinhuis piramidedak Roodborstje

Het andere tuinhuis met piramidedak is ‘Roodborstje’. Standaard voorzien van 1 enkele deur en 2 vaste ramen. Het dak steekt rondom ongeveer 25 cm uit en maakt het een sierlijk model.

Door de schuine deurwand past dit tuinhuis piramidedak prima in de hoek van de tuin.

 

Extra opties tuinhuis piramidedak

Al onze tuinhuisjes en blokhutten worden standaard opgeleverd inclusief fundering en montage. Een tuinhuis piramidedak van Schäffer Tuinhuizen kunt u ook nog eens uitbreiden met de volgende luxe opties:

  • Houten vloer
  • Zinken goten

Het andere tuinhuis piramidedak is Roodborstje. Standaard voorzien van 1 enkele deur en 2 vaste ramen. Het dak steekt rondom ongeveer 25 cm uit en maakt het een sierlijk model.

Door de schuine deurwand past dit tuinhuis piramidedak prima in de hoek van de tuin.

Eindeloze opties....

Tuinhuis of overkapping volledig naar úw wensen

Wilt u een uniek tuinhuis of een luxe overkapping laten bouwen en monteren? Dat kan! Geef uw wensen door en wij maken het voor u.

Op hellende daken worden standaard daksingels gemonteerd. Platte daken worden afgewerkt met EPDM dakbedekking. Optioneel kunt U kiezen voor een andere dakbedekking. Bijvoorbeeld metalen panplaten of beton dakpannen. Lees meer...

Bij het samenstellen van Uw tuinhuis kunt u kiezen uit acht soorten deuren, en zeven soorten vaste ramen. Alle deuren en ramen kunnen in zowel geïmpregneerd vuren als meranti hout worden uitgevoerd. Lees meer...

De fundering is in de prijs inbegrepen. De ondergrond mag een zandbed of een vlakke straatwerk vloer zijn. Lees meer….

Alle tuinhuisjes kunnen geïsoleerd geleverd worden. In het frame van onze geïsoleerde tuinhuisjes zit een PS-isolatie (Tempex) van 5 centimeter dik. Daar overheen worden een OSB plaat van 15 millimeter dik geplaatst. Samen zorgt dit voor optimale isolatie. 

Alle tuinhuisjes worden met een houten skelet gemaakt. Dit zorgt voor een stevig geheel en is eenvoudig te isoleren. Standaard wordt zowel het frame als de bekleding uitgevoerd in geïmpregneerd vurenhout. Naar Uw wens kunnen er andere houtsoorten gebruikt worden. Lees meer...

Optioneel kunt U kiezen voor een OSB vloer of een planken vloer. Een OSB vloerplaat is dezelfde plaat als de dakplaat. Een planken vloer heeft hetzelfde aanzicht als de binnenkant van de wanden. Lees meer….

Optioneel kunnen wij aan elk hellend dak een zinken bakgoot of een zinken mastgoot monteren. Standaard voorzien van een pvc regenpijp. Optioneel ook leverbaar met een zinken regenpijp.

Tuinhuis in de showroom van Schaffer tuinhuizen

Mogelijkheden zien & bespreken?

Laat u inspireren en informeren in de showroom!

Kom naar onze showroom in Wijchen of Waalwijk.
Heeft u al ideeën? Stuur uw schets toe voor een vrijblijvende info over prijs/mogelijkheden.

Bunschoten1

Over Schaffer-Theunissen tuinhuizen:

Ruim 30 jaar toonaangevend in houten tuinhuizen, prieeltjes, schuurtjes, carports en houten garages. Voor elke tuin hebben wij een prachtig tuinhuis in het assortiment. Bij ons kunt u kiezen uit tuinhuisjes uit de standaard collectie, maar ook voor een maatwerk huis.

Service volgens Schaffer tuinhuizen

Maatwerk zonder extra levertijd

3 jaar garantie op montage

Prijs inc. montage + aflevering

Prijs inc. plaatsing

Prijs inc. betonrandfundering

Showrooms Wijchen & Waalwijk