Blokhut op maat

Bent u voor uw tuin op zoek naar een blokhut op maat? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Schäffer Tuinhuizen is hét adres voor een op maat gemaakte blokhut dat voldoet aan al uw wensen. Wij bespreken deze persoonlijke wensen graag met u en ontwerpen vervolgens naar tevredenheid uw eigen blokhut. Zowel het standaard model blokhut als de blokhut op maat produceren wij zelf in onze timmerfabriek. Op deze manier kunnen wij uw wensen makkelijk en tegen lage kosten realiseren. Op zoek naar een mooie houten blokhut? Kies dan één van de blokhutten uit ons assortiment, ook deze standaard modellen zijn geheel aan te passen aan uw eigen wensen.
 
Bekijk assortiment
 
 

Variatie in blokhutten

Blokhutten zijn er in diverse soorten en maten. Maar vaak voldoen deze nét niet aan uw wensen en dat is jammer. Te groot of te klein, het materiaal of de kleur is niet uw smaak of u wilt net een andere stahoogte. Daarom is zo het fijn dat een blokhut ook op maat gemaakt kan worden. Schäffer Tuinhuizen is specialist op dit gebied! We hebben verschillende soorten blokhutten. Bent u specifiek op zoek naar een blokhut met overkapping of een blokhut met veranda? Wij hebben het allemaal in ons assortiment.

Blokhutten showroom

Heeft u deskundig advies nodig voor uw blokhut op maat? Wij kunnen ons dit zeker voorstellen, het aanbod is overweldigend en het is altijd fijn om er met een specialist over te praten. U bent van harte welkom van maandag t/m zaterdag in onze showroom in Waalwijk of Wijchen. Hier kunt u inspiratie op doen en de verschillende soorten blokhutten en tuinhuizen bekijken. Zo hebben we luxe blokhutten, blokhutten met veranda, geïsoleerde tuinhuisjes en moderne tuinhuisjes en nog veel meer. Wij staan voor u klaar voor een kopje koffie en om uitleg te geven. U krijgt altijd een passend advies. Echt een blokhut op maat dus! Neem direct contact op en wij vertellen u precies wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Right Menu Icon