Tuinhuizen op maat

Bij Schäffer Tuinhuizen maakt blokhutten en tuinhuizen op maat. Ons assortiment bestaat uit maar liefst 23 verschillende modellen. Wij kunnen alle modellen tuinhuizen op maat maken. Heeft u specifieke wensen qua maat, uitvoering, materiaal of kleur? Dat is voor ons geen probleem. Wij ontwerpen tuinhuizen op maat en produceren deze vervolgens in onze eigen timmerfabriek. Op die manier houden we de prijzen aantrekkelijk en hebben we de vrijheid om aan al uw wensen te voldoen. Koopt u bij ons een tuinhuis, dan is de prijs altijd inclusief BTW, fundering, dakbedekking, bloembak, levering en montage. Een full service concept tuinhuizen op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk het assortiment!
 
Bekijk assortiment
 
 

Kardinaalskap, lessenaarsdak, zadeldak, piramidedak of plat dak

Tuinhuizen op maat kunnen wij leveren met verschillende soorten daken. Ieder soort dak heeft weer een geheel eigen uitstraling. Een tuinhuis met kardinaalskap heeft aan alle 4 de zijden hetzelfde aanzicht. Een zadeldak is een recht dak, met 2 hellende vlakken. Kiest u voor een lessenaarsdak dan heeft het tuinhuis één hellend dakvlak. U krijgt dan een tuinhuis met een leuke uitstraling voor een heel voordelige prijs. Een piramidedak is weer een andere variant, met 4 hellende dakvlakken. De laatste mogelijkheid is een plat dak, erg populair in een moderne tuin! Een zadeldak, lessenaarsdak en een piramidedak is ook naar wens uit te voeren met dakpannen of panplaten.

Tuinhuizen Wijchen te bewonderen in onze showroom

Kies voor Schäffer Tuinhuizen Wijchen en u kunt altijd rekenen op de volgende voordelen:
• Prijzen altijd inclusief levering en montage op locatie
• Alle producten geschikt voor maatwerk
• Met een eigen timmerfabriek al jaren ervaring in de houtbouw
• Kwaliteit van werk en materialen

Wilt u de verschillende tuinhuizen eerst met eigen ogen zien? Dat kan! Want wij hebben veel van onze modellen tuinhuizen in Wijchen in de showroom staan. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag. Laat u verrassen door de mogelijkheden! Maak direct een afspraak om onze blokhutten en tuinhuizen in Wijchen te komen bekijken.

Afspraak maken

Right Menu Icon