Tuinhuis plat dak

Prijzen incl. montage en levering
3 jaar garantie op montage
10 jaar garantie houtrot
1200 m2 showroom inspiratie

Op zoek naar een tuinhuis met een plat dak?

U bent op zoek naar een modern tuinhuis met plat dak? Dan bent u bij Schäffer Tuinhuizen aan het juiste adres. Bij hebben verschillende soorten tuinhuisjes met een plat dak. Alle tuinhuisjes kunnen worden uitgebreid met een overkapping.

Best verkochte tuinhuizen met een plat dak

Tuinhuis met plat dak en overkapping

Zwaan S105

Meest verkochte modellen binnen ons assortiment.

Voorbeeld
Prijs: € 4717,-
Bij afmeting 3,0m x 2,0m + 2,0m = 5,0m x 2,0m

Tuinhuis met plat dak en overkapping

Uil S101

Tuinhuis met plat dak en zijluifel met achterwand enkelwandig bekleed.

Voorbeeld
Prijs: € 8369,-
Bij afmeting 6,0m x 3,0m + 1,5m = 6,0m x 4,5m

Tuinhuis met plat dak en overkapping - Bunschoten

Roerdomp S121

Een van de meest verkochte modellen binnen ons assortiment.

Voorbeeld
Prijs € 3150,-
Bij afmeting 2,0m x 2,0m

Bouwteams vandaag onderweg

Gelukkige tuinhuisbezitters

Jarig bestaan

Jaar kwaliteitsgarantie

Zij kochten een tuinhuis met een plat dak:

Ontwerpt u liever uw eigen tuinhuis met plat dak?

Dat kan natuurlijk ook, wij bieden u de mogelijkheid om uw zelf ontworpen tuinhuis realiteit te maken. Al onze tuinhuizen worden op aanvraag gemaakt in onze eigen fabriek, er zitten dus geen hoge maatwerk kosten aan verbonden.

Door onze flexibiliteit kunnen voor jou een tuinhuisje of blokhut maken welke perfect in jouw tuin past en helemaal afgestemd is op jouw wensen en eisen.

Voordelen van tuinhuis plat dak

Het voordeel van een tuinhuisje met plat dak is dat het van alle daken het makkelijkst te maken, hierdoor zijn de prijzen lager dan bij een tuinhuis met lessenaar of piramidedak.

Het dak is echter niet helemaal vlak, er zit een kleine hoek in zodat het water goed weg kan stromen via de afvoer.

Nadelen van een tuinhuisje met een plat dak

Als we het vergelijken met een lessenaar of piramidedak dan zijn de nadelen op technisch gebied geen nadelen. Alle oplossingen gaan bij het juist aanleggen lang mee en behoeven ongeveer gelijk onderhoud.

Het grootste verschil zit hem in het visuele aspect. Een tuinhuis met lessenaardak ziet er klassiek uit en wordt door veel mensen erg mooi gevonden. Daarnaast zorgt een punt dak ook voor een klein beetje extra opslag ruimte in de nok van het dak.

Heeft u al een ontwerp liggen en wilt u graag weten wat de kosten ervan zullen zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Hoe behandel je een tuinhuis met een plat dak?

Een tuinhuis met een plat dak moet zo lang mogelijk als nieuw eruit blijven zien. Voorwaarde is dat je het hout op een juiste manier behandeld. Daarbij is het ook belangrijk dat de wanden niet in contact komen met de grond.

Gebeurt dat wel, dan trekt het vocht omhoog, met als gevolg, schimmel en het rotten van het hout. Om dit te voorkomen laat je de tuinhuis plaatsen op een egale, harde ondergrond die waterpas is.

Vergeet ook niet om het hout te impregneren en te voorzien van een eindlaag. Met impregneren voorkom je schimmel en het rotten van het hout.

Levering en montage van een tuinhuis met plat dak

Een tuinhuis met plat dak leveren wij altijd inclusief fundering en montage. Is uw tuin niet helemaal recht? Geen probleem.

Wij leveren alle tuinhuisjes met plat dak ook in schuine vorm. Op die manier verliest u geen ruimte en maakt u optimaal gebruik van de indeling van uw tuin.

 

Vragen over tuinhuis met plat dak

Advies nodig over een tuinhuis met plat dak bij u in de tuin?

Neem contact met ons op.

Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden. Een tuinhuis met plat dak kunnen geheel op maat voor u ontwerpen en produceren.

Eindeloze opties....

Tuinhuis of overkapping volledig naar úw wensen

Wilt u een uniek tuinhuis of een luxe overkapping laten bouwen en monteren? Dat kan! Geef uw wensen door en wij maken het voor u.

Op hellende daken worden standaard daksingels gemonteerd. Platte daken worden afgewerkt met EPDM dakbedekking. Optioneel kunt U kiezen voor een andere dakbedekking. Bijvoorbeeld metalen panplaten of beton dakpannen. Lees meer...

Bij het samenstellen van Uw tuinhuis kunt u kiezen uit acht soorten deuren, en zeven soorten vaste ramen. Alle deuren en ramen kunnen in zowel geïmpregneerd vuren als meranti hout worden uitgevoerd. Lees meer...

De fundering is in de prijs inbegrepen. De ondergrond mag een zandbed of een vlakke straatwerk vloer zijn. Lees meer….

Alle tuinhuisjes kunnen geïsoleerd geleverd worden. In het frame van onze geïsoleerde tuinhuisjes zit een PS-isolatie (Tempex) van 5 centimeter dik. Daar overheen worden een OSB plaat van 15 millimeter dik geplaatst. Samen zorgt dit voor optimale isolatie. 

Alle tuinhuisjes worden met een houten skelet gemaakt. Dit zorgt voor een stevig geheel en is eenvoudig te isoleren. Standaard wordt zowel het frame als de bekleding uitgevoerd in geïmpregneerd vurenhout. Naar Uw wens kunnen er andere houtsoorten gebruikt worden. Lees meer...

Optioneel kunt U kiezen voor een OSB vloer of een planken vloer. Een OSB vloerplaat is dezelfde plaat als de dakplaat. Een planken vloer heeft hetzelfde aanzicht als de binnenkant van de wanden. Lees meer….

Optioneel kunnen wij aan elk hellend dak een zinken bakgoot of een zinken mastgoot monteren. Standaard voorzien van een pvc regenpijp. Optioneel ook leverbaar met een zinken regenpijp.

Tuinhuis laten bouwen naar keuze

Doordat wij alle tuinhuisjes zelf fabriceren, heeft u heel veel keuzevrijheid om een tuinhuis op maat te laten maken.

Onze tuinhuisjes zijn altijd volledig op uw wensen afgestemd en wij verzorgen tevens de montage bij u op locatie.

U geeft aan wat uw wensen zijn en wij zullen voor u uw tuinhuis op maat afleveren zoals u dat graag ziet.

 

Wat voor tuinhuis wilt u laten bouwen?

De standaard tuinhuis modellen vindt u terug op onze website. Interesse in maatwerk? Stuur uw ontwerp in of neem contact op.

 

Tuinhuis in de showroom van Schaffer tuinhuizen

Tuinhuis laten bouwen? Kom langs in de showroom

Kom inspiratie opdoen in één van onze showrooms in Waalwijk of Wijchen. Hier kunt u alle materialen, modellen en dak soorten op uw gemak bekijken. Uiteraard adviseren we u ook graag.

Vraag een offerte op

Wilt u een tuinhuis laten bouwen en bent u geïnteresseerd in de prijzen? Geef aan wat uw wensen zijn, dan stellen we een offerte voor u op.

Voor het op maat laten maken van tuinhuisjes berekenen wij geen extra kosten.

Mogelijkheden zien & bespreken?

Laat u inspireren en informeren in de showroom!

U bent van harte welkom voor een adviesgesprek.

Heeft u al ideeën? Stuur uw schets toe voor een vrijblijvende info over prijs/mogelijkheden.

Bunschoten1

Over Schaffer-Theunissen tuinhuizen:

Ruim 30 jaar toonaangevend in houten tuinhuizen, prieeltjes, schuurtjes, carports en houten garages. Voor elke tuin hebben wij een prachtig tuinhuis in het assortiment. Bij ons kunt u kiezen uit tuinhuisjes uit de standaard collectie, maar ook voor een maatwerk huis.

Service volgens Schaffer tuinhuizen

Maatwerk zonder extra levertijd

3 jaar garantie op montage

Prijs inc. montage + aflevering

Prijs inc. plaatsing

Prijs inc. betonrandfundering

Showrooms Wijchen & Waalwijk