Tuinhuis zadeldak

Maatwerk is geen optie maar standaard
Geen wens is te gek
10 jaar garantie houtrot
1200 m2 showroom inspiratie

Tuinhuis met zadeldak is erg populair

Een tuinhuis met zadeldak is een traditioneel tuinhuis. Al vele jaren maken wij dit type tuinhuisjes in onze fabriek en nog steeds is het model erg populair. Een tuinhuis met zadeldak heeft een klassieke uitstraling en is vaak voorzien van een sierlijk voorluifeltje.

Zowel in Wijchen als in Waalwijk kunt u terecht in onze showroom. Dus bent u op zoek naar een tuinhuis met zadeldak? Bekijk dan de mogelijkheden online of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Wij kunnen uw nieuwe tuinhuis met zadeldak namelijk geheel op maat voor u maken in de eigen timmerfabriek.

Schaffer Tuinhuizen is o.a. bekend van:

Logo eigen huis & tuin

Best verkochte tuinhuizen

Tuinhuis met luifel

Goudhaantje S106

Tuinhuis met zadeldak en sierlijk voorluifeltje.

Voorbeeld
Prijs: € 3378,-
Bij afmeting 3,0m x 2,0m

project19

Nachtegaal S100

Ruim tuinhuis met zadeldak en luifel met daarboven plafond. 

Voorbeeld
Prijs: € 7546,-
Bij afmeting 4,0m x 2,0m + 2,5m = 4,0m x 4,5m

Tuinhuis met zadeldak

Zanglijster S103

Ruim tuinhuis met zadeldak en sierlijke voorluifel.

Voorbeeld
Prijs: € 4435,- 
Bij afmeting 4,0m x 2,0m

Zij lieten een tuinhuis met zadeldak plaatsen door Schaffer Tuinhuizen:

Een tuinhuis met zadeldak is altijd incl. fundering

Een tuinhuis met zadeldak wordt altijd inclusief fundering geleverd en compleet afgemonteerd op locatie door onze vakmensen. Wilt u een luxe variant op een standaard tuinhuis met zadeldak? Kies dan voor de vele extra opties, zoals een houten vloer of zinken dakgoten.

 

Wat is een zadeldak? 

We noemen iets een zadeldak wanneer een dak een hellingshoek van de beide dakvlakken minimaal 15 graden is. Wordt de hoek groter, dan ontstaat er meer ruimte, omdat het dak hoger komt te liggen.

 

Blokhut met zadeldak 

Een blokhut met zadeldak wordt ook wel een puntdak genoemd. Dit type daksoort komt het meeste voor. De bedekking op het dak is vaak staalpannen, granulaatpannen, dakleer of shingles.

Vaak zien we bij blokhutten of tuinhuizen met een zadeldak ook zijluifels. Dit om bijvoorbeeld een container kwijt te kunnen of om hout voor de haard te bewaren. Daarnaast kunt u ook kiezen voor vrijhangende voorluifels, of voor grotere luifels op palen.  

 

Kiest u voor een tradiotionele of voor een moderne uitstraling?

Tuinhuizen met een zadeldak of blokhut zijn erg praktisch voor het afvoeren van water. de uitstraling die het geeft is traditioneel. 

Kiest u voor een tuinhuis met een plat dak of voor een blokhut met een plat dak, dan kiest u voor een meer moderne uitstraling. 

Advies nodig? Neem dan contact met ons op.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend, er zijn dus geen kosten aan verbonden.

Eindeloze opties....

Tuinhuis of overkapping volledig naar úw wensen

Wilt u een uniek tuinhuis of een luxe overkapping laten bouwen en monteren? Dat kan! Geef uw wensen door en wij maken het voor u.

Op hellende daken worden standaard daksingels gemonteerd. Platte daken worden afgewerkt met EPDM dakbedekking. Optioneel kunt U kiezen voor een andere dakbedekking. Bijvoorbeeld metalen panplaten of beton dakpannen. Lees meer...

Bij het samenstellen van Uw tuinhuis kunt u kiezen uit acht soorten deuren, en zeven soorten vaste ramen. Alle deuren en ramen kunnen in zowel geïmpregneerd vuren als meranti hout worden uitgevoerd. Lees meer...

De fundering is in de prijs inbegrepen. De ondergrond mag een zandbed of een vlakke straatwerk vloer zijn. Lees meer….

Alle tuinhuisjes kunnen geïsoleerd geleverd worden. In het frame van onze geïsoleerde tuinhuisjes zit een PS-isolatie (Tempex) van 5 centimeter dik. Daar overheen worden een OSB plaat van 15 millimeter dik geplaatst. Samen zorgt dit voor optimale isolatie. 

Alle tuinhuisjes worden met een houten skelet gemaakt. Dit zorgt voor een stevig geheel en is eenvoudig te isoleren. Standaard wordt zowel het frame als de bekleding uitgevoerd in geïmpregneerd vurenhout. Naar Uw wens kunnen er andere houtsoorten gebruikt worden. Lees meer...

Optioneel kunt U kiezen voor een OSB vloer of een planken vloer. Een OSB vloerplaat is dezelfde plaat als de dakplaat. Een planken vloer heeft hetzelfde aanzicht als de binnenkant van de wanden. Lees meer….

Optioneel kunnen wij aan elk hellend dak een zinken bakgoot of een zinken mastgoot monteren. Standaard voorzien van een pvc regenpijp. Optioneel ook leverbaar met een zinken regenpijp.

Tuinhuis laten bouwen naar keuze

Doordat wij alle tuinhuisjes zelf fabriceren, heeft u heel veel keuzevrijheid om een tuinhuis op maat te laten maken.

Onze tuinhuisjes zijn altijd volledig op uw wensen afgestemd en wij verzorgen tevens de montage bij u op locatie.

U geeft aan wat uw wensen zijn en wij zullen voor u uw tuinhuis op maat afleveren zoals u dat graag ziet.

 

Wat voor tuinhuis wilt u laten bouwen?

De standaard tuinhuis modellen vindt u terug op onze website. Interesse in maatwerk? Stuur uw ontwerp in of neem contact op.

 

Tuinhuis in de showroom van Schaffer tuinhuizen

Tuinhuis laten bouwen? Kom langs in de showroom

Kom inspiratie opdoen in één van onze showrooms in Waalwijk of Wijchen. Hier kunt u alle materialen, modellen en dak soorten op uw gemak bekijken. Uiteraard adviseren we u ook graag.

Vraag een offerte op

Wilt u een tuinhuis laten bouwen en bent u geïnteresseerd in de prijzen? Geef aan wat uw wensen zijn, dan stellen we een offerte voor u op.

Voor het op maat laten maken van tuinhuisjes berekenen wij geen extra kosten.

Mogelijkheden zien & bespreken?

Laat u inspireren en informeren in de showroom!

U bent van harte welkom voor een adviesgesprek.

Heeft u al ideeën? Stuur uw schets toe voor een vrijblijvende info over prijs/mogelijkheden.

Bunschoten1

Over Schaffer-Theunissen tuinhuizen:

Ruim 30 jaar toonaangevend in houten tuinhuizen, prieeltjes, schuurtjes, carports en houten garages. Voor elke tuin hebben wij een prachtig tuinhuis in het assortiment. Bij ons kunt u kiezen uit tuinhuisjes uit de standaard collectie, maar ook voor een maatwerk huis.

Service volgens Schaffer tuinhuizen

Maatwerk zonder extra levertijd

3 jaar garantie op montage

Prijs inc. montage + aflevering

Prijs inc. plaatsing

Prijs inc. betonrandfundering

Showrooms Wijchen & Waalwijk