Tuinhuis zadeldak

Maatwerk is geen optie maar standaard
Geen wens is te gek
10 jaar garantie houtrot
1200 m2 showroom inspiratie

Tuinhuis met zadeldak is erg populair

Een tuinhuis met zadeldak is een traditioneel tuinhuis. Al vele jaren maken wij dit type tuinhuisjes in onze fabriek en nog steeds is het model erg populair. Een tuinhuis met zadeldak heeft een klassieke uitstraling en is vaak voorzien van een sierlijk voorluifeltje.

Zowel in Wijchen als in Waalwijk kunt u terecht in onze showroom. Dus bent u op zoek naar een tuinhuis met zadeldak? Bekijk dan de mogelijkheden online of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Wij kunnen uw nieuwe tuinhuis met zadeldak namelijk geheel op maat voor u maken in de eigen timmerfabriek.

Best verkochte tuinhuizen

Tuinhuis met luifel

Goudhaantje S106

Tuinhuis met zadeldak en sierlijk voorluifeltje.

Voorbeeld
Prijs: €
Bij afmeting 3,0m x 2,0m

project19

Nachtegaal S100

Ruim tuinhuis met zadeldak en luifel met daarboven plafond. 

Voorbeeld
Prijs: €
Bij afmeting 4,0m x 2,0m + 2,5m = 4,0m x 4,5m

Tuinhuis met zadeldak

Zanglijster S103

Ruim tuinhuis met zadeldak en sierlijke voorluifel.

Voorbeeld
Prijs: €
Bij afmeting 4,0m x 2,0m

Een tuinhuis met zadeldak is altijd incl. fundering

Een tuinhuis met zadeldak wordt altijd inclusief fundering geleverd en compleet afgemonteerd op locatie door onze vakmensen. Wilt u een luxe variant op een standaard tuinhuis met zadeldak? Kies dan voor de vele extra opties, zoals een houten vloer of zinken dakgoten.

Advies nodig? Neem dan contact met ons op.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Eindeloze opties....

Tuinhuis of overkapping volledig naar úw wensen

Wilt u een uniek tuinhuis of een luxe overkapping laten bouwen en monteren? Dat kan! Geef uw wensen door en wij maken het voor u.

Op hellende daken worden standaard daksingels gemonteerd. Platte daken worden afgewerkt met EPDM dakbedekking. Optioneel kunt U kiezen voor een andere dakbedekking. Bijvoorbeeld metalen panplaten of beton dakpannen. Lees meer...

Bij het samenstellen van Uw tuinhuis kunt u kiezen uit acht soorten deuren, en zeven soorten vaste ramen. Alle deuren en ramen kunnen in zowel geïmpregneerd vuren als meranti hout worden uitgevoerd. Lees meer...

De fundering is in de prijs inbegrepen. De ondergrond mag een zandbed of een vlakke straatwerk vloer zijn. Lees meer….

Alle tuinhuisjes kunnen geïsoleerd geleverd worden. In het frame van onze geïsoleerde tuinhuisjes zit een PS-isolatie (Tempex) van 5 centimeter dik. Daar overheen worden een OSB plaat van 15 millimeter dik geplaatst. Samen zorgt dit voor optimale isolatie. 

Alle tuinhuisjes worden met een houten skelet gemaakt. Dit zorgt voor een stevig geheel en is eenvoudig te isoleren. Standaard wordt zowel het frame als de bekleding uitgevoerd in geïmpregneerd vurenhout. Naar Uw wens kunnen er andere houtsoorten gebruikt worden. Lees meer...

Optioneel kunt U kiezen voor een OSB vloer of een planken vloer. Een OSB vloerplaat is dezelfde plaat als de dakplaat. Een planken vloer heeft hetzelfde aanzicht als de binnenkant van de wanden. Lees meer….

Optioneel kunnen wij aan elk hellend dak een zinken bakgoot of een zinken mastgoot monteren. Standaard voorzien van een pvc regenpijp. Optioneel ook leverbaar met een zinken regenpijp.

Tuinhuis in de showroom van Schaffer tuinhuizen

Mogelijkheden zien & bespreken?

Laat u inspireren en informeren in de showroom!

Kom naar onze showroom in Wijchen of Waalwijk.
Heeft u al ideeën? Stuur uw schets toe voor een vrijblijvende info over prijs/mogelijkheden.

Bunschoten1

Over Schaffer-Theunissen tuinhuizen:

Ruim 30 jaar toonaangevend in houten tuinhuizen, prieeltjes, schuurtjes, carports en houten garages. Voor elke tuin hebben wij een prachtig tuinhuis in het assortiment. Bij ons kunt u kiezen uit tuinhuisjes uit de standaard collectie, maar ook voor een maatwerk huis.

Service volgens Schaffer tuinhuizen

Maatwerk zonder extra levertijd

3 jaar garantie op montage

Prijs inc. montage + aflevering

Prijs inc. plaatsing

Prijs inc. betonrandfundering

Showrooms Wijchen & Waalwijk