Terrasoverkapping op maat

U zit graag in de tuin en u geniet veel van het mooie weer, maar u wilt toch ook enigszins beschutting tegen de felle zon? Dan is de terrasoverkapping op maat dé perfecte oplossing voor u. Schäffer Tuinhuizen beschikt over twee terrasoverkapping op maat modellen, maar als u specifieke wensen heeft kunt u uiteraard bij ons terecht. Een terrasoverkapping van Schäffer Tuinhuizen is natuurlijk van de beste kwaliteit en ziet er prachtig uit, tevens biedt het voldoende beschutting tegen de zon. Uiteraard is het ook een uitstekende schutting tegen regen en andere weersomstandigheden. Een terrasoverkapping op maat is daarbij geheel naar uw wens op maat geproduceerd, waarmee deze een uitstekende toevoeging is voor uw terras.

Bekijk assortiment
 

Overkapping van hout

De terrasoverkapping op maat produceren wij van het beste hout dat zeer lang goed blijft en dus meegaat. De overkapping van hout is indien gewenst geheel aanpasbaar op uw situatie en wensen. Geen tuin is hetzelfde en daar moet dus goed over worden nagedacht. Bespaar u de moeite en laat Schäffer Tuinhuizen de overkapping van hout voor u ontwerpen en produceren. De terrasoverkapping op maat wordt natuurlijk ter plekke bij u gemonteerd, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Andere mogelijkheden

Als u op zoek bent naar een alternatief, omdat een terrasoverkapping of een overkapping van hout niets voor u is of domweg niet past, dan kan u ook bij ons terecht. Wat dacht u van een blokhut met overkapping? Deze biedt u opbergruimte en tevens een veranda waarop u beschut kunt genieten van uw tuin. En anders hebben we nog de tuinhuis met afdak. Wat u ook nodig heeft of wenst, Schäffer Tuinhuizen is uw adres voor het ontwerpen, produceren en monteren van allerlei overkappingen voor in uw tuin. Meer weten over de terrasoverkapping op maat of de overkapping van hout? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Right Menu Icon