Terrasoverkapping op maat

Maatwerk is geen optie maar standaard
Geen wens is te gek
10 jaar garantie houtrot
1200 m2 showroom inspiratie

Terrasoverkapping op maat nodig?

U zit graag in de tuin en u geniet veel van het mooie weer, maar u wilt toch ook enigszins beschutting tegen de felle zon of een plotselinge bui? Schäffer-Theunissen Tuinhuizen beschikt over diverse standaard uitvoeringen van terrasoverkappingen, maar als u specifieke wensen heeft kunt u uiteraard bij ons terecht voor een overkapping op maat.

Een terrasoverkapping van Schäffer-Theunissen Tuinhuizen is altijd van de beste kwaliteit en is bestand tegen alle weersomstandigheden. Wij kunnen de terrasoverkapping geheel naar uw wensen op maat produceren, waarmee deze een uitstekende toevoeging is voor uw terras.

terrasoverkapping op maat gemaakt door Schaffer Tuinhuizen

Overkapping op maat van verschillende soorten hout

De terrasoverkapping op maat produceren wij van het beste hout dat zeer lang meegaat. U heeft de keuze voor een vurenhouten overkapping of een Douglas overkapping op maat.

De overkapping van hout is indien gewenst geheel aanpasbaar op uw situatie en wensen. Geen tuin is hetzelfde en daar moet dus goed over worden nagedacht. Bespaar u de moeite en laat Schäffer Tuinhuizen de overkapping van hout voor u ontwerpen en produceren.

De terrasoverkapping op maat wordt ter plekke bij u gemonteerd, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

 

Overkapping op maat met blokhut of tuinhuis

Bent u niet alleen op zoek naar een overkapping?

Zoekt u een tuinhuis of blokhut met overkapping? Ook daarvoor bent u op onze website op de juiste plek. Een tuinhuis met overkapping biedt u opbergruimte en tevens een veranda waarop u beschut kunt genieten van uw tuin.

Wat u ook nodig heeft of wenst, Schäffer Tuinhuizen is uw adres voor het ontwerpen, produceren en monteren van allerlei overkappingen voor in uw tuin.

 

Terrasoverkapping op maat kopen? Vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over de prijzen van onze terrasoverkappingen op maat? Vraag dan snel een offerte op maat aan. We gaan graag voor u aan de slag.

Eindeloze opties....

Tuinhuis of overkapping volledig naar úw wensen

Wilt u een uniek tuinhuis of een luxe overkapping laten bouwen en monteren? Dat kan! Geef uw wensen door en wij maken het voor u.

Op hellende daken worden standaard daksingels gemonteerd. Platte daken worden afgewerkt met EPDM dakbedekking. Optioneel kunt U kiezen voor een andere dakbedekking. Bijvoorbeeld metalen panplaten of beton dakpannen. Lees meer...

Bij het samenstellen van Uw tuinhuis kunt u kiezen uit acht soorten deuren, en zeven soorten vaste ramen. Alle deuren en ramen kunnen in zowel geïmpregneerd vuren als meranti hout worden uitgevoerd. Lees meer...

De fundering is in de prijs inbegrepen. De ondergrond mag een zandbed of een vlakke straatwerk vloer zijn. Lees meer….

Alle tuinhuisjes kunnen geïsoleerd geleverd worden. In het frame van onze geïsoleerde tuinhuisjes zit een PS-isolatie (Tempex) van 5 centimeter dik. Daar overheen worden een OSB plaat van 15 millimeter dik geplaatst. Samen zorgt dit voor optimale isolatie. 

Alle tuinhuisjes worden met een houten skelet gemaakt. Dit zorgt voor een stevig geheel en is eenvoudig te isoleren. Standaard wordt zowel het frame als de bekleding uitgevoerd in geïmpregneerd vurenhout. Naar Uw wens kunnen er andere houtsoorten gebruikt worden. Lees meer...

Optioneel kunt U kiezen voor een OSB vloer of een planken vloer. Een OSB vloerplaat is dezelfde plaat als de dakplaat. Een planken vloer heeft hetzelfde aanzicht als de binnenkant van de wanden. Lees meer….

Optioneel kunnen wij aan elk hellend dak een zinken bakgoot of een zinken mastgoot monteren. Standaard voorzien van een pvc regenpijp. Optioneel ook leverbaar met een zinken regenpijp.

Tuinhuis laten bouwen naar keuze

Doordat wij alle tuinhuisjes zelf fabriceren, heeft u heel veel keuzevrijheid om een tuinhuis op maat te laten maken.

Onze tuinhuisjes zijn altijd volledig op uw wensen afgestemd en wij verzorgen tevens de montage bij u op locatie.

U geeft aan wat uw wensen zijn en wij zullen voor u uw tuinhuis op maat afleveren zoals u dat graag ziet.

 

Wat voor tuinhuis wilt u laten bouwen?

De standaard tuinhuis modellen vindt u terug op onze website. Interesse in maatwerk? Stuur uw ontwerp in of neem contact op.

 

Tuinhuis laten bouwen? Kom langs in de showroom

Kom inspiratie opdoen in één van onze showrooms in Waalwijk of Wijchen. Hier kunt u alle materialen, modellen en dak soorten op uw gemak bekijken. Uiteraard adviseren we u ook graag.

 

Vraag een offerte op

Wilt u een tuinhuis laten bouwen en bent u geïnteresseerd in de prijzen? Geef aan wat uw wensen zijn, dan stellen we een offerte voor u op.

Voor het op maat laten maken van tuinhuisjes berekenen wij geen extra kosten.

Tuinhuis in de showroom van Schaffer tuinhuizen

Mogelijkheden zien & bespreken?

Laat u inspireren en informeren in de showroom!

Onze showrooms zijn enkel op afspraak te bezoeken.

U bent van harte welkom voor een adviesgesprek.

Heeft u al ideeën? Stuur uw schets toe voor een vrijblijvende info over prijs/mogelijkheden.

Bunschoten1

Over Schaffer-Theunissen tuinhuizen:

Ruim 30 jaar toonaangevend in houten tuinhuizen, prieeltjes, schuurtjes, carports en houten garages. Voor elke tuin hebben wij een prachtig tuinhuis in het assortiment. Bij ons kunt u kiezen uit tuinhuisjes uit de standaard collectie, maar ook voor een maatwerk huis.

Alles op maat zonder kosten:

Maatwerk zonder extra levertijd 

3 jaar garantie op montage

Prijs inc. montage + aflevering

Prijs inc. plaatsing

Prijs inc. betonrandfundering

Showrooms Wijchen & Waalwijk