Tuinhuis met overkapping

Blokhut met overkappingEen tuinhuis of blokhut met overkapping is echt een verrijking voor uw tuin. Op deze manier kunt u namelijk langer van uw tuin blijven genieten, het hele jaar door. In een tuinhuis met overkapping zit u namelijk lekker droog en beschut.

Schäffer-Theunissen dé tuinhuizen specialist:

  • Prijzen inclusief Levering & Montage
  • Maatwerk zonder extra levertijd
  • 10 jaar garantie op houtrot
  • Vaste leverancier van Eigen Huis En Tuin

Bekijk assortiment

 

Maatwerk is altijd mogelijk

Schäffer-Theunissen maakt blokhutten en tuinhuizen op maat. Uw nieuwe tuinhuis met overkapping ontwerpen wij op basis van uw persoonlijk wensen. In onze timmerfabriek produceren wij de tuinhuizen vervolgens zelf. De ontwerpen worden altijd gemaakt van hoogwaardige materialen. Door de tuinhuizen zelf te produceren kunnen we de kosten van een tuinhuis of een blokhut met overkapping laag houden.

U kunt zich direct online oriënteren voor het kopen van een blokhut met overkapping. Ook kunt u live de producten bekijken in één van onze showrooms.

 

Diverse modellen tuinhuizen

Een tuinhuis met overkapping wordt door Schäffer Tuinhuizen zelf ontworpen en geproduceerd. Leverbaar in verschillende modellen en typen. U kunt kiezen voor een plat dak of voor een piramidedak. De mogelijkheden zijn vrijwel oneindig. Alles is mogelijk bij Schäffer Tuinhuizen. Wij maken uw tuinhuis met overkapping helemaal voor u op maat. Wij bespreken deze persoonlijke wensen graag met u en ontwerpen vervolgens naar tevredenheid uw eigen blokhut met overkapping.

Al onze standaard modellen die u op de website vindt zijn volledig aan te passen naar uw eigen wensen. Daarnaast is het mogelijk om uw eigen ontwerp te laten maken en monteren.

 

De ruime showrooms van Schäffer-Theunissen

Wij geven u graag deskundig advies over tuinhuizen en blokhutten. U kunt inspiratie op doen en verschillende soorten tuinhuisjes bekijken. We hebben luxe blokhutten met overkapping of veranda, geïsoleerde tuinhuisjes en moderne tuinhuisjes in Wijchen staan. U kunt ook een afspraak maken!

Showroom Wijchen
Showroom Waalwijk
Right Menu Icon