Eigen ontwerp laten maken?

Bij Schäffer-Theunissen staat maatwerk altijd centraal. Wilt u een uniek tuinhuis of een luxe overkapping laten bouwen en monteren? Dat kan! Design uw droom tuinhuis zelf en wij maken het voor u.

Verstuur eigen ontwerp

Slide background
Slide background

Design uw droomhuis zelf!

Bij elke woning past een andere inrichting, zo geldt dit ook voor uw tuin. Voor maatwerk tuinhuizen, carports, garages en overkappingen bent u bij Schäffer-Theunissen aan het juiste adres. In het formulier “eigen ontwerp” kunt u gemakkelijk aangeven wat uw wensen zijn m.b.t. de afmetingen, type dakbedekking en bijvoorbeeld de houtsoort.

“Zeker een aanrader! Service is goed! Bestelling geplaatst in Waalwijk na deskundig advies! Heel erg tevreden ook over de plaatsing van onze mooie overkapping. We hadden een goed team!”

Michel

“Wat een fijn bedrijf... Met super timmerlieden.. Die ter plekke meedenken en echt super kwaliteit leveren!! Mannen bedankt voor de aanpassingen!”

Chantal

Al 22 seizoenen vaste leverancier van Eigen huis en Tuin!

Wat is er mogelijk?

Om uw tuinhuis of overkapping volledig aan uw wensen te voldoen kunt u kiezen uit eindeloze opties. Denk aan het type dak, de deuren, ramen en dakbedekking. De constructies worden standaard gemaakt van geïmpregneerd vurenhout. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor Douglas hout.

Een tuinhuis met uw eigen design is volledig aanpasbaar op volgende vlakken:

  • ✅ Type dak (zadeldak, plat dak, lessenaarsdak, piramidedak)
  • ✅ Vloer
  • ✅ Dakbeschot en dakbedekking
  • ✅ Ramen en deuren
  • ✅ Dakgoten

Heeft u al ideeën of informatie over de afmetingen?
Stuur dan een schets mee. Zo kunnen wij gerichter een prijs afgeven.

Stuur uw eigen ontwerp op!

  • Toegestane bestandstypen: , jpg, png, pdf.

Right Menu Icon