Houten garage op maat

Maatwerk is geen optie maar standaard
Geen wens is te gek
10 jaar garantie houtrot
1200 m2 showroom inspiratie

Houten garage op maat nodig?

Bij Schäffer Tuinhuizen kan u natuurlijk terecht voor luxe tuinhuizen, maar ook een houten garage op maat treft u in ons aanbod aan. Wij hebben een aantal ‘standaard’ houten garages, maar uiteraard kunnen wij ook een houten garage op maat voor u ontwerpen en produceren.

Elke houten garage op maat die u op onze website kan vinden is tevens op maat te produceren, zodat het perfect past op de grond die u hiervoor ter beschikking heeft.

Een houten garage op maat is bovendien relatief goedkoop en erg gemakkelijk te plaatsen. Belangrijker nog, een houten garage op maat is gemakkelijker in een omgeving te integreren, omdat het er nu eenmaal mooier uitziet dan een betonnen garage, althans veelal.

houten garage op maat gemaakt door schaffer tuinhuizen

Houten garage op maat laten isoleren en meer

Bij een houten garage op maat die Schäffer Tuinhuizen voor u kan maken heeft u zeer veel mogelijkheden. Natuurlijk bouwen wij de houten garage volledig voor u op maat, zodat het past, maar dat is niet het enige. U kan kiezen uit een optie tot isoleren, dubbelglas, houten vloeren en meer.

Wat u wilt realiseren wij. De houten garages van Schäffer Tuinhuizen zijn overigens van dusdanig veel ruimte voorzien dat u er meer in kwijt kan dan alleen uw auto.

Denk dan aan een brommer, scooter, fietsen, gereedschap en nog veel meer. Een houten garage op maat varieert natuurlijk wel door de beschikbare ruimte waarop u deze wilt plaatsen, maar dat het ruimte biedt is een garantie.

 

Carport op maat laten maken

Naast een houten garage op maat kan Schäffer Tuinhuizen tevens een carport op maat voor u produceren. Deze zijn vanzelfsprekend geheel naar uw wens, maar we hebben hierbinnen een aantal standaard modellen.

Een carport op maat is natuurlijk een stuk luchtiger dan een houten garage op maat, dus het is maar net wat uw smaak is. Net zoals bij de houten garage op maat geldt ook voor de carport op maat dat deze geheel naar uw wens in te vullen is.

Eindeloze opties....

Tuinhuis of overkapping volledig naar úw wensen

Wilt u een uniek tuinhuis of een luxe overkapping laten bouwen en monteren? Dat kan! Geef uw wensen door en wij maken het voor u.

Op hellende daken worden standaard daksingels gemonteerd. Platte daken worden afgewerkt met EPDM dakbedekking. Optioneel kunt U kiezen voor een andere dakbedekking. Bijvoorbeeld metalen panplaten of beton dakpannen. Lees meer...

Bij het samenstellen van Uw tuinhuis kunt u kiezen uit acht soorten deuren, en zeven soorten vaste ramen. Alle deuren en ramen kunnen in zowel geïmpregneerd vuren als meranti hout worden uitgevoerd. Lees meer...

De fundering is in de prijs inbegrepen. De ondergrond mag een zandbed of een vlakke straatwerk vloer zijn. Lees meer….

Alle tuinhuisjes kunnen geïsoleerd geleverd worden. In het frame van onze geïsoleerde tuinhuisjes zit een PS-isolatie (Tempex) van 5 centimeter dik. Daar overheen worden een OSB plaat van 15 millimeter dik geplaatst. Samen zorgt dit voor optimale isolatie. 

Alle tuinhuisjes worden met een houten skelet gemaakt. Dit zorgt voor een stevig geheel en is eenvoudig te isoleren. Standaard wordt zowel het frame als de bekleding uitgevoerd in geïmpregneerd vurenhout. Naar Uw wens kunnen er andere houtsoorten gebruikt worden. Lees meer...

Optioneel kunt U kiezen voor een OSB vloer of een planken vloer. Een OSB vloerplaat is dezelfde plaat als de dakplaat. Een planken vloer heeft hetzelfde aanzicht als de binnenkant van de wanden. Lees meer….

Optioneel kunnen wij aan elk hellend dak een zinken bakgoot of een zinken mastgoot monteren. Standaard voorzien van een pvc regenpijp. Optioneel ook leverbaar met een zinken regenpijp.

Tuinhuis laten bouwen naar keuze

Doordat wij alle tuinhuisjes zelf fabriceren, heeft u heel veel keuzevrijheid om een tuinhuis op maat te laten maken.

Onze tuinhuisjes zijn altijd volledig op uw wensen afgestemd en wij verzorgen tevens de montage bij u op locatie.

U geeft aan wat uw wensen zijn en wij zullen voor u uw tuinhuis op maat afleveren zoals u dat graag ziet.

 

Wat voor tuinhuis wilt u laten bouwen?

De standaard tuinhuis modellen vindt u terug op onze website. Interesse in maatwerk? Stuur uw ontwerp in of neem contact op.

 

Tuinhuis laten bouwen? Kom langs in de showroom

Kom inspiratie opdoen in één van onze showrooms in Waalwijk of Wijchen. Hier kunt u alle materialen, modellen en dak soorten op uw gemak bekijken. Uiteraard adviseren we u ook graag.

 

Vraag een offerte op

Wilt u een tuinhuis laten bouwen en bent u geïnteresseerd in de prijzen? Geef aan wat uw wensen zijn, dan stellen we een offerte voor u op.

Voor het op maat laten maken van tuinhuisjes berekenen wij geen extra kosten.

Tuinhuis in de showroom van Schaffer tuinhuizen

Mogelijkheden zien & bespreken?

Laat u inspireren en informeren in de showroom!

Onze showrooms zijn enkel op afspraak te bezoeken.

U bent van harte welkom voor een adviesgesprek.

Heeft u al ideeën? Stuur uw schets toe voor een vrijblijvende info over prijs/mogelijkheden.

Bunschoten1

Over Schaffer-Theunissen tuinhuizen:

Ruim 30 jaar toonaangevend in houten tuinhuizen, prieeltjes, schuurtjes, carports en houten garages. Voor elke tuin hebben wij een prachtig tuinhuis in het assortiment. Bij ons kunt u kiezen uit tuinhuisjes uit de standaard collectie, maar ook voor een maatwerk huis.

Alles op maat zonder kosten:

Maatwerk zonder extra levertijd 

3 jaar garantie op montage

Prijs inc. montage + aflevering

Prijs inc. plaatsing

Prijs inc. betonrandfundering

Showrooms Wijchen & Waalwijk