Houten garage op maat

Bij Schäffer Tuinhuizen kan u natuurlijk terecht voor luxe tuinhuizen, maar ook een houten garage op maat treft u in ons aanbod aan. Wij hebben een aantal ‘standaard’ houten garages, maar uiteraard kunnen wij ook een houten garage op maat voor u ontwerpen en produceren. Elke houten garage op maat die u op onze website kan vinden is tevens op maat te produceren, zodat het perfect past op de grond die u hiervoor ter beschikking heeft. Een houten garage op maat is bovendien relatief goedkoop en erg gemakkelijk te plaatsen. Belangrijker nog, een houten garage op maat is gemakkelijker in een omgeving te integreren, omdat het er nu eenmaal mooier uitziet dan een betonnen garage, althans veelal.

Bekijk assortiment

 

 

Vele mogelijkheden bij Schäffer Tuinhuizen

Bij een houten garage op maat die Schäffer Tuinhuizen voor u kan maken heeft u zeer veel mogelijkheden. Natuurlijk bouwen wij de houten garage volledig voor u op maat, zodat het past, maar dat is niet het enige. U kan kiezen uit een optie tot isoleren, dubbelglas, houten vloeren en meer. Wat u wilt realiseren wij. De houten garages van Schäffer Tuinhuizen zijn overigens van dusdanig veel ruimte voorzien dat u er meer in kwijt kan dan alleen uw auto. Denk dan aan een brommer, scooter, fietsen, gereedschap en nog veel meer. Een houten garage op maat varieert natuurlijk wel door de beschikbare ruimte waarop u deze wilt plaatsen, maar dat het ruimte biedt is een garantie.

Carport op maat

Naast een houten garage op maat kan Schäffer Tuinhuizen tevens een Caport op maat voor u produceren. Deze zijn vanzelfsprekend geheel naar uw wens, maar we hebben hierbinnen een aantal standaard modellen. Een carport op maat is natuurlijk een stuk luchtiger dan een houten garage op maat, dus het is maar net wat uw smaak is. Net zoals bij de houten garage op maat geldt ook voor de carport op maat dat deze geheel naar uw wens in te vullen is.

Afspraak maken

Right Menu Icon