10 jaar kwaliteitsgarantie

Levering door heel Nederland en België

Compleet op maat gemaakt

Houten mantelzorg woning

Mantelzorgwoning

Een mantelzorgwoning is een zelfstandige woning op het terrein van uw eigen huis. De mantelzorgwoning is bedoeld voor degene die u verzorgt. Maar u kunt ook zelf in de mantelzorgwoning gaan wonen en de persoon waaraan u hulp biedt woont dan in het bijbehorende huis. Een mantelzorgwoning maakt het mogelijk dat bijvoorbeeld uw ouders langer zelfstandig kunnen

Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend, er zijn dus geen kosten aan verbonden.

10 jaar kwaliteitsgarantie

Levering door heel Nederland en België

Compleet op maat gemaakt

Waarom kiezen voor een mantelzorgwoning?

In ons huidige zorgstelsel wordt steeds meer bezuinigd op de hulpverlening en ondersteuning van diegenen die niet zonder deze hulp kunnen. Hierdoor wordt er steeds meer aanspraak gemaakt op hulp van familie en vrienden.

Om elke dag meerdere malen heen en weer te rijden tussen uw eigen woning en de woning van de hulpbehoevende is vaak tijdrovend of gewoon niet te doen. In dat geval biedt een mantelzorgwoning een mooi alternatief.

Een ideaal huis is een rustplek, een plaats waar je graag verblijft en naar terugkeert. Hetzelfde geldt natuurlijk voor een mantelzorgwoning. Belangrijk hierin is een goed binnenklimaat en een hoog wooncomfort.

Niet veel mensen weten dat de gekozen bouwmethode en constructiewijze van een woning hierbij een belangrijke rol spelen.

Behagelijkheid, indeelbaarheid, flexibiliteit en lage energiebehoefte bepalen samen het comfort, dus het woongenot van een normale woning en daarmee ook een belangrijk deel van de waarde.

Bewoners van een houtskeletbouwwoning weten inmiddels dat wooncomfort van binnen komt.

 

Neem een kijkje in een mantelzorgwoning

Goed
Gebaseerd op 33 recensies
Leo Ritskes
Leo Ritskes
2021-06-05
Heel kundig personeel veel uitleg gehad en een mooi tuinhuis uitgezocht
Guus Annaert
Guus Annaert
2020-09-18
Prima zaak, altijd goed geholpen.
Marleen Hout
Marleen Hout
2020-09-01
Mooie showroom en duidelijke uitleg!