Tuinhuis op maat laten maken

Kies voor maatwerk
Geen wens is te gek
10 jaar kwaliteitsgarantie
Doe inspiratie op in de 1200 m2 grote showroom

Uw tuinhuis op maat

Schäffer-Theunissen Tuinhuizen maakt blokhutten en tuinhuizen op maat. Ons assortiment bestaat uit meer dan 20 verschillende modellen. Wij kunnen al deze modellen op maat maken. Heeft u specifieke wensen qua uitvoering, materiaal of kleur? Wij ontwerpen het tuinhuis op maat naar uw wensen en produceren deze vervolgens in onze eigen timmerfabriek. Zo houden we de prijzen aantrekkelijk en hebben we de vrijheid om aan al uw wensen te voldoen. 

All inclusive maatwerk tuinhuizen

Koopt u bij ons een tuinhuis, dan is de prijs altijd inclusief fundering, dakbedekking, levering en montage. Een full service concept voor tuinhuizen op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons portfolio met tuinhuizen

Schaffer Tuinhuizen is o.a. bekend van:

Logo eigen huis & tuin

Schaffer Tuinhuizen is

o.a. bekend van:

Logo eigen huis & tuin

logo big brother

Bouwteams vandaag onderweg

Gelukkige tuinhuisbezitters

Jarig bestaan

Jaar kwaliteitsgarantie

Wat kan ik verwachten als ik een tuinhuis op maat bestel bij Schaffer bestel?

Bekijk de onderstaande video!

Zij lieten een tuinhuis op maat maken door Schaffer Tuinhuizen:

Een tuinhuis op maat laten bouwen: alles wat u moet weten

Wanneer u een tuinhuis op maat wilt laten bouwen, zijn er verschillende aspecten waarmee u rekening moet houden. In dit artikel bespreken we de stappen die u moet volgen, of u nu kiest voor een bestaande collectie of een eigen ontwerp, het kiezen van de houtsoort en isolatie, en de verschillende dakopties. Tot slot bespreken we hoe snel uw tuinhuisje op maat gemaakt kan worden.

Een tuinhuis op maat laten bouwen? Volg deze stappen

1. Neem contact met ons op of kom langs in de showroom: Bezoek onze showroom om inspiratie op te doen en met ons te bespreken wat uw wensen en behoeften zijn.

2. Wij bespreken uw wensen en behoeften: Bepaal waarvoor u het tuinhuis wilt gebruiken, zoals opslag, een hobbyruimte, of een gastenverblijf. Wij houden dan ook rekening met de grootte, indeling, en eventuele extra functies, zoals elektriciteit en verwarming.

3. Wij maken voor u een ontwerp en een offerte: Op basis van uw wensen en behoeften maken wij een ontwerp en stellen wij een offerte op.

4. Bij akkoord gaan wij voor u aan de slag: Zodra u akkoord gaat met het ontwerp en de offerte, starten wij met de voorbereidingen voor de bouw van uw tuinhuis op maat.

5. Uw tuinhuis wordt in onze fabriek compleet voorbereid: In onze fabriek zorgen wij ervoor dat alle onderdelen van uw tuinhuis op maat worden gemaakt en klaar zijn voor montage.

6. Onze medewerkers monteren het tuinhuisje bij u in de tuin: Ons team van ervaren medewerkers komt bij u langs om het tuinhuis op maat te monteren.

7. U kunt genieten van uw nieuwe tuinhuis!: Na de montage kunt u genieten van uw prachtige, op maat gemaakte tuinhuis.

Kiezen uit de bestaande collectie of een eigen ontwerp?

Bij het kiezen van een tuinhuis op maat heeft u de optie om te kiezen uit een bestaande collectie of om een geheel eigen ontwerp te maken. Een bestaande collectie biedt vaak diverse modellen en stijlen waaruit u kunt kiezen, wat tijd en moeite kan besparen bij het ontwerpen van uw tuinhuis. Echter, als u specifieke wensen of ideeën heeft die niet beschikbaar zijn in de bestaande collectie, is het aan te raden om een eigen ontwerp te maken. Beniewd naar de bestaande collectie? Maak dan een afspraak in een van onze showrooms.

schaffer tuinhuizen en eigen huis en tuin

Houtsoort en isolatie kiezen

Bij het ontwerpen van een tuinhuis op maat kiest u zelf voor het soort hout. Gaat u voor vurenhout of gaat u voor het duurzame Douglas?

Geïsoleerde tuinhuisjes behoren ook tot de mogelijkheden. Hiervoor plaatsen we in het frame een PS-isolatie (Tempex) van 5 centimeter dik. Aan de buitenzijde plaatsen we een OSB plaat van 15 millimeter dik. De ramen zijn ook leverbaar met dubbel glas.

Met deze twee maatregelen is uw tuinhuisje goed geïsoleerd en kan het bijvoorbeeld ook gebruikt worden als extra woonruimte, hobbykamer of kantoor

geisoleerd tuinhuisje wordt geplaatst door de mannen van eigen huis en tuin in samenwerking met Schaffer tuinhuizen

Plat dak, zadeldak, kardinaalskap, piramidedak of lessenaarsdak?

Tuinhuizen op maat leveren wij met verschillende soorten daken. Ieder soort dak heeft weer een geheel eigen uitstraling.

  • Plat dak: Een modern en strak uiterlijk, met eenvoudige waterafvoer.

  • Zadeldak: Een traditioneel en klassiek uiterlijk, met een goede waterafvoer en extra opslagruimte op de zolder.
  • Kardinaalskap: Een sierlijk en elegant uiterlijk, met een goede waterafvoer en extra hoogte in het midden van het tuinhuis.
  • Piramidedak: Een stijlvol en tijdloos uiterlijk, met een goede waterafvoer en een centraal hoogtepunt.
  • Lessenaarsdak: Een eenvoudig en minimalistisch uiterlijk, met een goede waterafvoer en een schuin dakvlak.

 

Hoe snel kan mijn Tuinhuisje op maat worden gemaakt?

Een tuinhuis op maat laten maken kan op korte termijn. Als u vandaag contact met Schäffer-Theunissen Tuinhuizen opneemt kunnen wij op korte termijn al voor u beginnen.

En als u uw oog op één van de modellen in onze collectie heeft laten vallen, leveren en monteren wij deze tuinhuisjes op zeer korte termijn bij u op de aangewezen plek. 

Kom de tuinhuizen bewonderen in onze showrooms te Wijchen en Waalwijk

De verschillende tuinhuizen eerst met eigen ogen zien? Dat kan! Want wij hebben veel van onze modellen tuinhuizen in Wijchen en Waalwijk in de showroom staan.

Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag. Laat u verrassen door de mogelijkheden!

Kom langs of bel direct voor een afspraak om onze tuinhuizen in Wijchen of Waalwijk te komen bekijken. 

Bezoek één van onze showrooms

Showroom Wijchen
Einsteinstraat 16
6604 BW Wijchen (route)
 024 – 64 16 960

Showroom Waalwijk
Zinkerweg 5
5145 NL Waalwijk (route)
 0416 – 33 36 91

tuinhuis van schaffer in de showroom

Mogelijkheden zien & bespreken?

Laat u inspireren en informeren in de showroom!

Onze showrooms zijn enkel op afspraak te bezoeken.

U bent van harte welkom voor een adviesgesprek.

Heeft u al ideeën? Stuur uw schets toe voor een vrijblijvende info over prijs/mogelijkheden.