Tuinhuis op maat laten maken

Een tuinhuis op maat laten maken is bij Schäffer Tuinhuizen eigenlijk heel gemakkelijk. U neemt contact met ons op en wij bespreken met u al uw wensen. Daarnaast bekijken we wat er voor u haalbaar is en nadien zullen wij met uw tuinhuis op maat aan de slag gaan. Daarbij heeft u zeer veel mogelijkheden. Wij hebben diverse moderne tuinhuizen, grote tuinhuizen evenals design tuinhuizen. U kan kiezen uit een bestaande collectie van verschillende tuinhuisjes op maat gemaakt, maar als u specifieke wensen heeft kan Schäffer Tuinhuizen dat uiteraard ook voor u realiseren. Tuinhuisjes op maat gemaakt is onze specialiteit en dat zonder bijzonder hoge extra kosten. In onze eigen timmerfabriek produceren we de luxe tuinhuisjes zelf en dat kunnen we geheel op uw gewenste maat afstemmen.

Bekijk assortiment
 
 

Design tuinhuizen

Door een eigen productielijn van luxe tuinhuizen bieden wij u hoogwaardige design tuinhuizen aan tegen een aantrekkelijke prijs. Ook is de mogelijkheid tot het ontwerpen van een eigen tuinhuis één van de opties bij Schäffer Tuinhuizen, waardoor we helemaal van design tuinhuizen kunnen spreken. Design tuinhuizen zijn net zoals alle andere tuinhuizen die u op maat laat maken van hoogwaardige kwaliteit. Deze worden geproduceerd met Noord-Europees vurenhout of Douglas hout, wat garant staat voor vele jaren plezier en kwaliteit.

Tuinhuisjes op maat gemaakt

Een tuinhuis op maat laten maken kan op korte termijn. Als u vandaag contact met Schäffer Tuinhuizen opneemt kunnen wij op korte termijn al voor u beginnen. En als u uw oog op één van de modellen in onze collectie heeft laten vallen, leveren en monteren wij deze tuinhuisjes op maat gemaakt op zeer korte termijn bij u op de aangewezen plek. De tuinhuisjes op maat gemaakt van Schäffer Tuinhuizen blinken uit in kwaliteit, duurzaamheid en prachtige afwerking. Interesse in een mooi tuinhuisje? Bel ons! Schäffer Tuinhuizen is uw adres voor een tuinhuis op maat laten maken.
Neem contact op

Right Menu Icon