Tuinhuis op maat laten maken

Kies voor maatwerk
Geen wens is te gek
10 jaar kwaliteitsgarantie
Doe inspiratie op in de 1200 m2 grote showroom

Tuinhuis op maat laten maken

Schäffer-Theunissen Tuinhuizen maakt blokhutten en tuinhuizen op maat. Ons assortiment bestaat uit meer dan 20 verschillende modellen. Wij kunnen al deze modellen op maat maken. Heeft u specifieke wensen qua uitvoering, materiaal of kleur? Wij ontwerpen het tuinhuis op maat naar uw wensen en produceren deze vervolgens in onze eigen timmerfabriek. Zo houden we de prijzen aantrekkelijk en hebben we de vrijheid om aan al uw wensen te voldoen. 

All inclusive maatwerk tuinhuizen

Koopt u bij ons een tuinhuis, dan is de prijs altijd inclusief fundering, dakbedekking, levering en montage. Een full service concept voor tuinhuizen op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons portfolio met tuinhuizen

Deze mensen gingen u voor:

Oktober een mooi tuinhuis laten plaatsen. Top gedaan, prima service. Mooie prijs, en fijne mensen. Kortom heel erg tevreden.

Madelon van Loon

Ons tuinhuisje staat al ruim 10 jaar. Meer dan tevreden.

Anita van E.

Goed geholpen. Nette prijzen.

Arie van Bergen Bravenboer

Een tuinhuis op maat laten bouwen? Volg deze stappen

 • U neemt contact met ons op of komt langs in de showroom.
 • U geeft aan wat uw wensen zijn.
 • Wij maken voor u een ontwerp en een offerte.
 • Bij akkoord gaan wij voor u aan de slag.
 • Uw tuinhuis wordt in onze fabriek compleet voorbereid.
 • Onze medewerkers monteren het tuinhuisje bij u in de tuin.
 • U kunt genieten van uw nieuwe tuinhuis!

Kiezen uit de bestaande collectie of een eigen ontwerp?

Kies uit de bestaande collectie van tuinhuisjes op maat.

Wilt u iets anders? Een eigen ontwerp is ook mogelijk. Lever uw eigen ontwerp aan, of neem het mee naar een van de showrooms.

Voor het op maat laten maken van tuinhuisjes worden geen extra kosten berekend.

Tuinhuis met plat dak en overkapping - Bunschoten

Houtsoort en isolatie

Bij het ontwerpen van een tuinhuis op maat kiest u zelf voor het soort hout. Gaat u voor vurenhout of gaat u voor het duurzame Douglas?

Geisoleerde tuinhuisjes behoren ook tot de mogelijkheden. Hiervoor plaatsen we in het frame een PS-isolatie (Tempex) van 5 centimeter dik. Aan de buitenzijde plaatsen we een OSB plaat van 15 millimeter dik. De ramen zijn ook leverbaar met dubbel glas.

Met deze twee maatregelen is uw tuinhuisje goed geïsoleerd en kan het bijvoorbeeld ook gebruikt worden als extra woonruimte, hobbykamer of kantoor. 

Plat dak, zadeldak, kardinaalskap, piramidedak of lessenaarsdak?

Tuinhuizen op maat leveren wij met verschillende soorten daken. Ieder soort dak heeft weer een geheel eigen uitstraling.

 • Een tuinhuis met kardinaalskap heeft aan alle 4 de zijden hetzelfde aanzicht.
 • Een tuinhuis met zadeldak heeft een recht dak, met 2 hellende vlakken.
 • Kiest u voor een tuinhuis met lessenaarsdak, dan heeft het tuinhuis één hellend dakvlak. U krijgt dan een tuinhuis met een leuke uitstraling voor een heel voordelige prijs.
 • Een tuinhuis met piramidedak is weer een andere variant, met 4 hellende dakvlakken. De laatste mogelijkheid is een plat dak, erg populair in een moderne tuin! Een zadeldak, lessenaarsdak en een piramidedak is ook naar wens uit te voeren met dakpannen of panplaten.

Hoe snel kan mijn Tuinhuisje op maat worden gemaakt?

Een tuinhuis op maat laten maken kan op korte termijn. Als u vandaag contact met Schäffer-Theunissen Tuinhuizen opneemt kunnen wij op korte termijn al voor u beginnen.

En als u uw oog op één van de modellen in onze collectie heeft laten vallen, leveren en monteren wij deze tuinhuisjes op zeer korte termijn bij u op de aangewezen plek. 

Tuinhuis met plat dak en overkapping

Kom de tuinhuizen bewonderen in onze showrooms te Wijchen en Waalwijk

De verschillende tuinhuizen eerst met eigen ogen zien? Dat kan! Want wij hebben veel van onze modellen tuinhuizen in Wijchen en Waalwijk in de showroom staan.

Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag. Laat u verrassen door de mogelijkheden!

Kom langs of bel direct voor een afspraak om onze tuinhuizen in Wijchen of Waalwijk te komen bekijken. 

Eindeloze opties....

Tuinhuis of overkapping volledig naar úw wensen

Wilt u een uniek tuinhuis of een luxe overkapping laten bouwen en monteren? Dat kan! Geef uw wensen door en wij maken het voor u.

Op hellende daken worden standaard daksingels gemonteerd. Platte daken worden afgewerkt met EPDM dakbedekking. Optioneel kunt U kiezen voor een andere dakbedekking. Bijvoorbeeld metalen panplaten of beton dakpannen. Lees meer...

Bij het samenstellen van Uw tuinhuis kunt u kiezen uit acht soorten deuren, en zeven soorten vaste ramen. Alle deuren en ramen kunnen in zowel geïmpregneerd vuren als meranti hout worden uitgevoerd. Lees meer...

De fundering is in de prijs inbegrepen. De ondergrond mag een zandbed of een vlakke straatwerk vloer zijn. Lees meer….

Alle tuinhuisjes kunnen geïsoleerd geleverd worden. In het frame van onze geïsoleerde tuinhuisjes zit een PS-isolatie (Tempex) van 5 centimeter dik. Daar overheen worden een OSB plaat van 15 millimeter dik geplaatst. Samen zorgt dit voor optimale isolatie. 

Alle tuinhuisjes worden met een houten skelet gemaakt. Dit zorgt voor een stevig geheel en is eenvoudig te isoleren. Standaard wordt zowel het frame als de bekleding uitgevoerd in geïmpregneerd vurenhout. Naar Uw wens kunnen er andere houtsoorten gebruikt worden. Lees meer...

Optioneel kunt U kiezen voor een OSB vloer of een planken vloer. Een OSB vloerplaat is dezelfde plaat als de dakplaat. Een planken vloer heeft hetzelfde aanzicht als de binnenkant van de wanden. Lees meer….

Optioneel kunnen wij aan elk hellend dak een zinken bakgoot of een zinken mastgoot monteren. Standaard voorzien van een pvc regenpijp. Optioneel ook leverbaar met een zinken regenpijp.

Tuinhuis in de showroom van Schaffer tuinhuizen

Mogelijkheden zien & bespreken?

Laat u inspireren en informeren in de showroom!

Kom naar onze showroom in Wijchen of Waalwijk.
Heeft u al ideeën? Stuur uw schets toe voor een vrijblijvende info over prijs/mogelijkheden.

Bunschoten1

Over Schaffer-Theunissen tuinhuizen:

Ruim 30 jaar toonaangevend in houten tuinhuizen, prieeltjes, schuurtjes, carports en houten garages. Voor elke tuin hebben wij een prachtig tuinhuis in het assortiment. Bij ons kunt u kiezen uit tuinhuisjes uit de standaard collectie, maar ook voor een maatwerk huis.

Compleet op maat gemaakt, inclusief:

montage + aflevering

3 jaar garantie op montage

Plaatsing

Betonrandfundering

Bezoek onze showrooms