Geïsoleerde Tuinhuisjes

Schäffer Tuinhuizen specialiseert zich in design tuinhuizen die voor u speciaal op maat gebouwd worden. Binnen alle tuinhuizen heeft u diverse mogelijkheden. Kiest u voor een simpele blokhut met veranda of gaat u voor de luxe tuinhuisjes? De opties zijn onbegrensd en voor dat beetje extra zijn wij tevens producent van geïsoleerde tuinhuisjes.

geisoleerde tuinhuisjesUw tuinhuizen specialist garandeert:

  • Prijzen inclusief Levering & Montage
  • Maatwerk zonder extra levertijd
  • 10 jaar garantie op houtrot

Onze tuinhuizen zijn beschikbaar in diverse varianten. Bekijk het assortiment direct online of kom langs in één van onze showrooms.
 
Bekijk assortiment
 
 

Geïsoleerd tuinhuis laten bouwen

Als u voor Schäffer Tuinhuizen kiest heeft u een brede keuze in mogelijkheden. Kiest u voor een blokhut met overkapping of een tuinhuisje met veranda? Als u hierbij aangeeft dat uw voorkeur een geïsoleerd tuinhuis betreft, dan maken wij dat uiteraard voor u in orde. U kan Schäffer Tuinhuizen contacteren voor een geïsoleerd tuinhuis laten bouwen, die wij geheel naar uw wens zullen ontwerpen en opbouwen. Geïsoleerde tuinhuisjes laten bouwen hoeft helemaal niet duur te zijn, doordat wij onze tuinhuizen sowieso vanaf de grond af aan opbouwen is er voor u bij specifieke maten geen meerprijs aan gebonden. Als uw voorkeur een geïsoleerd tuinhuisje geniet helpen wij u graag verder.

In het frame van onze geïsoleerde luxe tuinhuisjes zit een PS-isolatie (Tempex) van 5 centimeter dik. Hiervoor zit een OSB plaat van 15 millimeter dik wat voor de beste isolatie zorgt. Dat maakt de geïsoleerde tuinhuisjes van Schäffer Tuinhuizen multifunctioneel en u bent volledig vrij in de ontwerpkeuze. Het betreffen hier immers tuinhuisjes op maat gemaakt.

 

Geïmpregneerde tuinhuisjes

Naast dat Schäffer Tuinhuizen voor u luxe tuinhuisjes op maat kan ontwerpen en produceren, leveren wij tevens geïmpregneerde tuinhuisjes. Doordat wij gebruik maken van eersteklas Noord-Europees vurenhout, dat onder hoge druk wordt geïmpregneerd, gaat uw geïsoleerd tuinhuis langdurig mee. Een geïsoleerd tuinhuis dat tevens een geïmpregneerd tuinhuis is en dat volledig op maat in elke vorm die u maar wenst, Schäffer Tuinhuizen is uw voordelige oplossing voor het bestellen van luxe tuinhuisjes.

Wilt u meer informatie? Maak direct een afspraak of kom langs in onze Showroom, zo kunt u direct de tuinhuizen collectie van Schäffer zien.
 
Afspraak maken
 
 

Kom ook eens langs in één van onze Showrooms

Showroom Wijchen
Showroom Waalwijk
Right Menu Icon