Overkapping van hout

Maatwerk is geen optie maar standaard
Geen wens is te gek
10 jaar garantie houtrot
1200 m2 showroom inspiratie

Opzoek naar een overkapping van hout?

Voor een overkapping van hout bent u bij Schaffer-Theunissen tuinhuizen aan het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten overkappingen en maken alles op maat.

Een overkapping van hout is niet alleen mooi, maar biedt ook vele praktische voordelen. De overkapping van hout kan dienst doen als plekje om heerlijk ontspannen te zitten, maar het kan bijvoorbeeld ook handig zijn om uw auto of motor te stallen.

Schäffer Tuinhuizen levert en monteert overkappingen van hout in verschillende modellen. Wij hebben een aantal standaard modellen in ons assortiment. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van overkappingen op maat.

Alle overkappingen zijn gemaakt van duurzame materialen die zeer lang goed blijven. Daarmee heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw overkapping van hout! Bekijk het assortiment overkappingen op maat.

Meest populaire projecten

Volendam1

Overkapping Volendam

Overkapping met plat dak – Volendam

Meer info?
Meer weten over dit tuinhuis? Neem contact op.

Zeist1

Overkapping Zeist

Overkapping met plat dak in Zeist voor Eigen huis en Tuin.

Meer info?
Meer weten over dit tuinhuis? Neem contact op.

Bodegraven2

Overkapping Bunschoten

In samenwerking met Eigen huis & tuin  realiseerden wij dit tuinhuis met overkapping.

Meer info?
Meer weten over dit tuinhuis? Neem contact op.

Terrasoverkapping op maat

Als u graag in de tuin zit en zo vaak mogelijk wil genieten van de buitenlucht, dan is een terrasoverkapping van hout een waardevolle toevoeging aan uw tuin.

Een terrasoverkapping zorgt er voor dat u vaker en langer buiten kunt zitten en daarnaast biedt een terrasoverkapping bescherming tegen de regen en de felle zon. Bovendien geeft een overkapping van hout uw tuin een extra cachet, het ziet er altijd mooi natuurlijk uit.

Iets om jaloers op te zijn! Heeft u specifieke wensen over hoe de terrasoverkapping er uit moet zien? Geen probleem, wij ontwerpen en produceren graag speciaal voor u een overkapping van hout op maat.

 

Uitgebreid assortiment

Bent u op zoek naar een andere oplossing dan een terrasoverkapping of een overkapping van hout? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben o.a. tuinhuizen, blokhutten op maat, tuinkamers en carports. De mogelijkheden zijn oneindig, bekijk het gehele assortiment.

Welk product het meest geschikt is voor uw tuin, is sterk afhankelijk van uw persoonlijke wensen en doeleinden. Wilt u kunnen loungen, koken of lekker barbecueën, wilt u kunnen werken of wilt u alleen uw spullen droog kunnen zetten.

Alles kan!

Ook het formaat van uw tuin is van belang. Het maakt niet uit of de tuin groot of klein is, maar het is wel bepalend soort overkapping het beste past.

Is dat een overkapping van hout of juist een losstaand tuinhuis met afdak?

Wij kijken en denken graag met u mee om zo een deskundig advies op maat te geven. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Eindeloze opties....

Tuinhuis of overkapping volledig naar úw wensen

Wilt u een uniek tuinhuis of een luxe overkapping laten bouwen en monteren? Dat kan! Geef uw wensen door en wij maken het voor u.

Op hellende daken worden standaard daksingels gemonteerd. Platte daken worden afgewerkt met EPDM dakbedekking. Optioneel kunt U kiezen voor een andere dakbedekking. Bijvoorbeeld metalen panplaten of beton dakpannen. Lees meer...

Bij het samenstellen van Uw tuinhuis kunt u kiezen uit acht soorten deuren, en zeven soorten vaste ramen. Alle deuren en ramen kunnen in zowel geïmpregneerd vuren als meranti hout worden uitgevoerd. Lees meer...

De fundering is in de prijs inbegrepen. De ondergrond mag een zandbed of een vlakke straatwerk vloer zijn. Lees meer….

Alle tuinhuisjes kunnen geïsoleerd geleverd worden. In het frame van onze geïsoleerde tuinhuisjes zit een PS-isolatie (Tempex) van 5 centimeter dik. Daar overheen worden een OSB plaat van 15 millimeter dik geplaatst. Samen zorgt dit voor optimale isolatie. 

Alle tuinhuisjes worden met een houten skelet gemaakt. Dit zorgt voor een stevig geheel en is eenvoudig te isoleren. Standaard wordt zowel het frame als de bekleding uitgevoerd in geïmpregneerd vurenhout. Naar Uw wens kunnen er andere houtsoorten gebruikt worden. Lees meer...

Optioneel kunt U kiezen voor een OSB vloer of een planken vloer. Een OSB vloerplaat is dezelfde plaat als de dakplaat. Een planken vloer heeft hetzelfde aanzicht als de binnenkant van de wanden. Lees meer….

Optioneel kunnen wij aan elk hellend dak een zinken bakgoot of een zinken mastgoot monteren. Standaard voorzien van een pvc regenpijp. Optioneel ook leverbaar met een zinken regenpijp.

Tuinhuis in de showroom van Schaffer tuinhuizen

Mogelijkheden zien & bespreken?

Laat u inspireren en informeren in de showroom!

Kom naar onze showroom in Wijchen of Waalwijk.
Heeft u al ideeën? Stuur uw schets toe voor een vrijblijvende info over prijs/mogelijkheden.

Bunschoten1

Over Schaffer-Theunissen tuinhuizen:

Ruim 30 jaar toonaangevend in houten tuinhuizen, prieeltjes, schuurtjes, carports en houten garages. Voor elke tuin hebben wij een prachtig tuinhuis in het assortiment. Bij ons kunt u kiezen uit tuinhuisjes uit de standaard collectie, maar ook voor een maatwerk huis.

Alles op maat zonder kosten:

Maatwerk zonder extra levertijd 

3 jaar garantie op montage

Prijs inc. montage + aflevering

Prijs inc. plaatsing

Prijs inc. betonrandfundering

Showrooms Wijchen & Waalwijk