Overkapping van hout

Maatwerk is geen optie maar standaard
Geen wens is te gek
10 jaar garantie houtrot
1200 m2 showroom inspiratie

Opzoek naar een overkapping van hout?

Voor een overkapping van hout bent u bij Schaffer-Theunissen tuinhuizen aan het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten overkappingen en maken alles op maat.

Een overkapping van hout is niet alleen mooi, maar biedt ook vele praktische voordelen. De overkapping van hout kan dienst doen als plekje om heerlijk ontspannen te zitten, maar het kan bijvoorbeeld ook handig zijn om uw auto of motor te stallen.

Schäffer Tuinhuizen levert en monteert overkappingen van hout in verschillende modellen. Wij hebben een aantal standaard modellen in ons assortiment. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van overkappingen op maat.

Alle overkappingen zijn gemaakt van duurzame materialen die zeer lang goed blijven. Daarmee heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw overkapping van hout! Bekijk het assortiment overkappingen op maat.

Schaffer Tuinhuizen is o.a. bekend van:

Logo eigen huis & tuin

Schaffer Tuinhuizen is o.a. bekend van:

Logo eigen huis & tuin

Meest populaire projecten

Volendam1

Overkapping Volendam

Overkapping met plat dak – Volendam

Meer info?
Meer weten over dit tuinhuis? Neem contact op.

Zeist1

Overkapping Zeist

Overkapping met plat dak in Zeist voor Eigen huis en Tuin.

Meer info?
Meer weten over dit tuinhuis? Neem contact op.

Bodegraven2

Overkapping Bunschoten

In samenwerking met Eigen huis & tuin  realiseerden wij dit tuinhuis met overkapping.

Meer info?
Meer weten over dit tuinhuis? Neem contact op.

Zij lieten overkapping van hout maken:

Terrasoverkapping op maat

Als u graag in de tuin zit en zo vaak mogelijk wil genieten van de buitenlucht, dan is een terrasoverkapping van hout een waardevolle toevoeging aan uw tuin.

Een terrasoverkapping zorgt er voor dat u vaker en langer buiten kunt zitten en daarnaast biedt een terrasoverkapping bescherming tegen de regen en de felle zon. Bovendien geeft een overkapping van hout uw tuin een extra cachet, het ziet er altijd mooi natuurlijk uit.

Iets om jaloers op te zijn! Heeft u specifieke wensen over hoe de terrasoverkapping er uit moet zien? Geen probleem, wij ontwerpen en produceren graag speciaal voor u een overkapping van hout op maat.

Uitgebreid assortiment aan terrasoverkappingen

Bent u op zoek naar een andere oplossing dan een terrasoverkapping of een overkapping van hout? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben o.a. tuinhuizen, blokhutten op maat, tuinkamers en carports. De mogelijkheden zijn oneindig, bekijk het gehele assortiment.

Welk product het meest geschikt is voor uw tuin, is sterk afhankelijk van uw persoonlijke wensen en doeleinden. Wilt u kunnen loungen, koken of lekker barbecueën, wilt u kunnen werken of wilt u alleen uw spullen droog kunnen zetten.

Alles kan!

Ook het formaat van uw tuin is van belang. Het maakt niet uit of de tuin groot of klein is, maar het is wel bepalend soort overkapping het beste past.

Is dat een overkapping van hout of juist een losstaand tuinhuis met afdak?

Wij kijken en denken graag met u mee om zo een deskundig advies op maat te geven. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend, er zijn dus geen kosten aan verbonden.

Het hele jaar plezier van een houten overkapping op maat

De Hollandse zomers kunnen soms erg onvoorspelbaar zijn. De ene dag is het puffen en de andere dag valt weer meer regen dan normaal in een maand. Met een houten overkapping op maat kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin en de buitenlucht.

Het biedt bescherming tegen de regen, maar juist ook tegen de felle zon. Een overkapping van hout is dan dé perfecte oplossing voor u. Wilt u zich eerst wat meer oriënteren en hebben we voor u een aantal vragen beantwoord over deze houten overkappingen op maat.

Zwaan S105 300 x 300 300
S140 3 scaled

Tuin overdekken

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw tuin (deels) te overdekken. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit een tuinhuis overkapping met een plat dak of u kunt kiezen voor een tuinhuis met een lessenaarsdak. Vooral met hout kunt u vele kanten op. Het is een uitermate geschikt materiaal voor overkappingen omdat hout gemakkelijk op maat gemaakt kan worden.

ST Tuinhuizen gebruikt met name Douglas hout voor het overdekken van uw tuin met een moderne overkapping. Deze houtsoort is betaalbaar en is onderhoudsvrij. Uw nieuwe overkapping van hout gaat met gemak 20 jaar mee.

Uw tuin overdekken is een investering voor de lange termijn. Naast het vergroten van uw woongenot en het verlengen van het buitenseizoen, geeft u de tuin ook een luxe uitstraling. Wilt u uw tuin overdekken met een houten overkapping op maat? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

De voordelen van maatwerk

Er zit vaak een groot verschil tussen standaardwerk en maatwerk als het om de prijs gaat. Maatwerk is uniek en hierdoor worden er speciaal eenmalige werkzaamheden uitgevoerd waar veel tijd in gaat zitten. Denk aan afwijkende maten, materialen en vormen, het tekenen van het ontwerp en het schakelen met u als klant gedurende diverse fases.

Maar dit is het zeker waard! Met standaard tuinhuizen ben je gebonden aan standaardmaten. Het resultaat? In veel gevallen een grote kier en dus onbruikbare, loze ruimte. Of het tegenovergestelde: krapte omdat het nét niet helemaal lekker past. Bovendien is maatwerk ook echt maatwerk: wilt u de blokhut voor iets speciaals gebruiken, dan kunnen we hier bijvoorbeeld qua interieur ook rekening mee houden.

team van schaffer tuinhuizen

Het proces bij maatwerk

Houten overkappingen op maat maken is een proces dat uit verschillende stappen bestaat. Als u zelf al een ontwerp of tekening hebt van de houten overkapping, dan kunt u deze meenemen naar één van de showrooms of via de site naar ons toesturen. Als u nog geen ontwerp heeft dan nodigen we u graag uit bij ons in een showroom. Soms komen we op locatie langs omdat dan het best passende advies gegeven kan worden.

Zodra het ontwerp naar ieders tevredenheid op tafel ligt gaan we de overkapping voor u maken. Dit kan deels in onze timmerfabriek zijn, waar we ons assortiment zelf fabriceren. Vervolgens maken we het ook af bij u op locatie: wij zetten de op maat gemaakte blokhut voor u in elkaar en gaan pas weg als alles naar tevredenheid staat.

Wij regelen het hele proces van A tot Z voor u!

Terrasoverkapping van hout heeft veel praktische voordelen

Een terrasoverkapping van hout is op vele fronten een waardevolle toevoeging aan uw tuin. Hetzelfde geldt voor een houten tuinhuis met overkapping. Geheel op maat gemaakt sluit de houten overkappingen van ST Tuinhuizen naadloos aan op uw huis. Een overkapping van hout is vooral erg mooi. Maar dat niet alleen…

Het biedt ook veel praktische voordelen. Met een houten overkapping kunt u van elk seizoen buiten genieten. Zelfs in de winter kunt u heerlijk beschermd in uw tuin zitten. Op een loungebank onder de heater bijvoorbeeld. Ziet u het al voor zich?

Om een indruk te krijgen van onze houten terrasoverkappingen bent u altijd welkom in een van onze showrooms. Wij heten u van harte welkom in Wijchen of Waalwijk.

Terrasoverkapping hout
Wielewaal

Houten terrasoverkapping van duurzaam materiaal

Bij houten overkappingen heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten en afwerkingen. Onze tuin- en houtspecialisten helpen u graagom uw ideale buitenverblijf samen te stellen. Wij helpen u van A tot Z. Van professioneel advies tot aan levering en montage bij u thuis. Uw nieuwe houten terrasoverkapping of tuinhuis met overkapping is gemaakt van duurzaam materiaal. Een investering waar u gegarandeerd jarenlang plezier van heeft.

Onder een overkapping van hout kunt u ook uw auto, motor en fietsen stallen. Wij maken uw nieuwe terrasoverkapping van hout helemaal voor u op maat. Of wilt u liever een tuinhuis met overkapping?

Wij maken al onze tuinhuizen en overkappingen in onze eigen fabriek. Op die manier kunnen wij rekening houden met uw specifieke wensen. Onze producten op maat zijn niet duurder dan onze standaardmodellen. Kom eens langs in een van onze prachtige showrooms.

Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan:

Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend, er zijn dus geen kosten aan verbonden. 

Overkapping van hout
Overkapping met veranda
Tuinhuis met overkapping

Eindeloze opties....

Tuinhuis of overkapping volledig naar úw wensen

Wilt u een uniek tuinhuis of een luxe overkapping laten bouwen en monteren? Dat kan! Geef uw wensen door en wij maken het voor u.

Op hellende daken worden standaard daksingels gemonteerd. Platte daken worden afgewerkt met EPDM dakbedekking. Optioneel kunt U kiezen voor een andere dakbedekking. Bijvoorbeeld metalen panplaten of beton dakpannen. Lees meer...

Bij het samenstellen van Uw tuinhuis kunt u kiezen uit acht soorten deuren, en zeven soorten vaste ramen. Alle deuren en ramen kunnen in zowel geïmpregneerd vuren als meranti hout worden uitgevoerd. Lees meer...

De fundering is in de prijs inbegrepen. De ondergrond mag een zandbed of een vlakke straatwerk vloer zijn. Lees meer….

Alle tuinhuisjes kunnen geïsoleerd geleverd worden. In het frame van onze geïsoleerde tuinhuisjes zit een PS-isolatie (Tempex) van 5 centimeter dik. Daar overheen worden een OSB plaat van 15 millimeter dik geplaatst. Samen zorgt dit voor optimale isolatie. 

Alle tuinhuisjes worden met een houten skelet gemaakt. Dit zorgt voor een stevig geheel en is eenvoudig te isoleren. Standaard wordt zowel het frame als de bekleding uitgevoerd in geïmpregneerd vurenhout. Naar Uw wens kunnen er andere houtsoorten gebruikt worden. Lees meer...

Optioneel kunt U kiezen voor een OSB vloer of een planken vloer. Een OSB vloerplaat is dezelfde plaat als de dakplaat. Een planken vloer heeft hetzelfde aanzicht als de binnenkant van de wanden. Lees meer….

Optioneel kunnen wij aan elk hellend dak een zinken bakgoot of een zinken mastgoot monteren. Standaard voorzien van een pvc regenpijp. Optioneel ook leverbaar met een zinken regenpijp.

Tuinhuis laten bouwen naar keuze

Doordat wij alle tuinhuisjes zelf fabriceren, heeft u heel veel keuzevrijheid om een tuinhuis op maat te laten maken.

Onze tuinhuisjes zijn altijd volledig op uw wensen afgestemd en wij verzorgen tevens de montage bij u op locatie.

U geeft aan wat uw wensen zijn en wij zullen voor u uw tuinhuis op maat afleveren zoals u dat graag ziet.

 

Wat voor tuinhuis wilt u laten bouwen?

De standaard tuinhuis modellen vindt u terug op onze website. Interesse in maatwerk? Stuur uw ontwerp in of neem contact op.

 

Tuinhuis laten bouwen? Kom langs in de showroom

Kom inspiratie opdoen in één van onze showrooms in Waalwijk of Wijchen. Hier kunt u alle materialen, modellen en dak soorten op uw gemak bekijken. Uiteraard adviseren we u ook graag.

 

Vraag een offerte op

Wilt u een tuinhuis laten bouwen en bent u geïnteresseerd in de prijzen? Geef aan wat uw wensen zijn, dan stellen we een offerte voor u op.

Voor het op maat laten maken van tuinhuisjes berekenen wij geen extra kosten.

Tuinhuis in de showroom van Schaffer tuinhuizen

Mogelijkheden zien & bespreken?

Laat u inspireren en informeren in de showroom!

Onze showrooms zijn enkel op afspraak te bezoeken.

U bent van harte welkom voor een adviesgesprek.

Heeft u al ideeën? Stuur uw schets toe voor een vrijblijvende info over prijs/mogelijkheden.

Bunschoten1

Over Schaffer-Theunissen tuinhuizen:

Ruim 30 jaar toonaangevend in houten tuinhuizen, prieeltjes, schuurtjes, carports en houten garages. Voor elke tuin hebben wij een prachtig tuinhuis in het assortiment. Bij ons kunt u kiezen uit tuinhuisjes uit de standaard collectie, maar ook voor een maatwerk huis.

Alles op maat zonder kosten:

Maatwerk zonder extra levertijd 

3 jaar garantie op montage

Prijs inc. montage + aflevering

Prijs inc. plaatsing

Prijs inc. betonrandfundering

Showrooms Wijchen & Waalwijk