Blokhut met overkapping

blokhut met overkappingEen blokhut met overkapping zorgt voor sfeer in de tuin en is tevens ideaal om lekker onder te zitten en te genieten van het mooie weer. Schäffer Tuinhuizen produceert en levert verschillende blokhutten met overkapping en deze zijn tevens geheel op uw wensen af te stemmen. Iedere blokhut met overkapping is een blokhut op maat en u heeft hierbij keuze uit een aantal verschillende modellen.

Deze modellen zijn door Schäffer Tuinhuizen zelf ontworpen en geproduceerd. Een blokhut met overkapping is bovendien leverbaar in verschillende typen. Kiest u voor een plat dak? Of ziet u toch liever een piramidedak. Alles is mogelijk bij Schäffer Tuinhuizen, waar wij voor u een blokhut met overkapping op maat produceren.

Bekijk assortiment

 

 

Volledig in uw stijl: een blokhut op maat van Schäffer

Alle standaard modellen van Schäffer Tuinhuizen kunnen tevens op maat voor u gebouwd worden. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over of iets past, want wij maken het specifiek voor u op maat. Daarmee onderscheid Schäffer Tuinhuizen zich, want in feite is alles mogelijk als u een mooie blokhut op maat zoekt.

U kunt kiezen voor het standaard model, maar als u met afwijkende maten te maken heeft kunt u prima bij Schäffer Tuinhuizen aankloppen voor een blokhut op maat. Dit zonder dat hier extra kosten bij komen, want wij produceren voor u de blokhut op maat in eigen fabriek. Dat geldt voor elke vorm variërend van een blokhut met overkapping tot een blokhut met veranda en van een tuinhuis met afdak tot een tuinhuis met zadeldak.

 

Blokhut met veranda

Een blokhut om uw spullen in op te slaan en waarmee u tevens kan genieten van een mooie veranda en dat terwijl u beschut zit in uw eigen omgeving. Kies dan voor een blokhut met veranda van Schäffer Tuinhuizen, waardoor u comfortabel beschut bent tegen de zon of regen. Iedere blokhut met veranda is tevens een blokhut met overkapping.

Voor meer informatie over onze blokhutten of één van de andere maatwerk producten neemt u contact op met onze adviseurs. Uiteraard bent u ook van harte welkom om het aanbod in één van onze showrooms te bekijken.

Afspraak maken