Tuinhuis laten bouwen

U wilt een tuinhuis geheel op maat? Zoek niet langer verder en schakel Schäffer Tuinhuizen in. Een tuinhuis laten bouwen gebeurt bij Schäffer Tuinhuizen geheel op maat naar ontwerp dat met u is besproken. Doordat wij iedere productie in onze eigen timmerfabriek ten uitvoer brengen zijn wij niet gebonden aan vaste maten. Een tuinhuis laten bouwen bij Schäffer Tuinhuizen biedt u dus als voordeel dat u voor elke maat bij ons terecht kan. Voor prachtige design tuinhuizen, voor een modern tuinhuisje, maar ook luxe tuinhuizen en grote tuinhuizen zijn mogelijk. En het belangrijkste voordeel voor is dat het helemaal niet veel meer hoeft te kosten.
 
Bekijk assortiment
 
 

Blokhut met veranda en een blokhut met overkapping

Een tuinhuis of ook wel blokhut met veranda of een blokhut met overkapping, het kan allemaal. Door onze vrijheid in een tuinhuis op maat laten maken genieten wij geen enkele belemmering in de bouw. Onze tuinhuisjes op maat zijn dus altijd volledig op uw wensen afgestemd en wij verzorgen tevens de montage bij u op locatie. Doordat er geen directe meerprijs aan verbonden is, is een tuinhuis laten bouwen ongetwijfeld direct interessanter voor u. We noemden de blokhut met veranda al evenals de blokhut met overkapping, maar u begrijpt dat de mogelijkheden nog veel breder liggen. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij zullen voor u uw blokhut op maat afleveren zoals u dat graag ziet.

Tuinhuizen op maat

Al onze tuinhuizen op maat zijn bovendien van of Noord-Europees vurenhout, dat geïmpregneerd is en ruim 30 jaar mee gaat. Ook heeft u de keuze uit Douglas hout, welke tevens zeer lang mee gaat, zoniet nog duurzamer is. Een tuinhuis laten bouwen door Schäffer Tuinhuizen betekent productie op maat, hoge kwaliteit, duurzaam en veel plezier. Tevens produceren wij geïsoleerde tuinhuisjes evenals houten veranda’s, een carport op maat, terrasoverkapping op maat en meer.

Neem contact op

Right Menu Icon