Altijd op maat gemaakt

 Uit eigen timmerfabriek

 Inclusief levering + montage

10 jaar kwaliteitsgarantie

1200m² showroom-inspiratie

Houten berging

Altijd op maat gemaakt

 Uit eigen timmerfabriek

 Inclusief levering + montage

10 jaar kwaliteitsgarantie

1200m² showroom-inspiratie

Een houten berging op maat gemaakt

Heeft u ook het idee dat u niet voluit kan genieten van uw tuin omdat het toch steeds een rommeltje is? Zo staan fietsen in de weg, tuinmeubelen worden niet altijd gebruikt enzovoorts. Een houten berging is daar een mooie oplossing voor en staat tevens erg netjes.

Door het plaatsen van een houten schuur in uw tuin creëert u gemakkelijk en voordelig extra ruimte. Wanneer de warme dagen weer voorbij zijn kunt u bijvoorbeeld de tuinkussens netjes en droog opbergen.

Laat u uw nieuwe houten schuur bouwen door ST-Tuinhuizen?

Stel vooraf al uw vragen of vul het offerte formulier online in. Op deze manier kunnen wij uw wensen in kaart brengen en realiseren we samen een mooie tuinberging op maat voor in uw tuin.

S114 e1457613863705 300x300 1
S112 verkl 300x300 2

Wilt u een houten berging kopen?

Voordat u een houten tuinberging gaat aanschaffen vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden en hoe wij uw wensen kunnen realiseren. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de vergunning van een tuinhuis m.b.t. tot de plaatsing of bent u benieuwd hoe of u uw eigen ontwerp kunt aanleveren? U leest er alles over op onze site. Bestellen kan via de webshop van Schäffer of kom eens langs in de showroom.

Houten berging bezichtigen in onze showrooms

Bij het aanschaffen van een tuinhuis berging wilt u toch ook eerst zien welke mogelijkheden er zijn? Wij nodigen u dan ook graag uit in één van onze showrooms, waar onze tuinhuizen specialisten voor u klaar staan.

Schäffer Tuinhuizen is in samenwerking met Theunissen tuinhuisjes. Door de krachten te bundelen weten wij een ruim assortiment aan luxe tuinhuizen te presenteren. Door ons te specialiseren in kwalitatieve houtbouw kunnen wij u diverse maatwerk producten bieden, zo ook een houten berging voor uw tuin.

Meer tips en adviezen?

Bekijk ook eens onze meest gestelde vragen.

FAQ's

Veel gestelde vragen

Kan het ietsje anders?

Kan de deur iets meer naar rechts

Kan het tuinhuis iets groter

kan ik ander hout..

ect

antwoord

Wat is voordeel van Douglas hout?

antwoord

Hoe kies ik het beste daktype voor mijn huisje /overkapping?

antwoord

Heeft u een andere vraag? Stel deze gerust!

Al 40 jaar de tuinhuizen specialist

1200m² inspiratie in onze showrooms In Wijchen & Waalwijk