Tuinhuisje kopen

Tuinhuisje kopen - GoudhaantjeEen nieuw tuinhuisje kopen doet u niet zomaar. Het is een investering maar ook zeker een waardevolle toevoeging aan uw woning en tuin. Hier mag u best even goed over nadenken en alle mogelijkheden verkennen. Wilt u een tuinhuisje kopen en kiezen uit een groot assortiment? Of misschien wilt u misschien een tuinhuis op maat laten maken? Dan bent u bij Schäffer aan het goede adres. Alle producten in ons assortiment kunt u aanpassen aan uw wensen.

De maatwerk producten worden gratis in eigen fabriek geproduceerd, zonder extra levertijd.

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van kwalitatief hoogwaardige tuinhuizen en luxe blokhutten. Dus wilt u een tuinhuisje kopen? Bekijk dan direct ons assortiment.

Bekijk assortiment
 

Tuinhuisje laten bouwen

Wilt u een terrasoverkapping op maat of een tuinhuis op maat laten maken? Zoek niet langer verder en schakel de deskundigheid van Schäffer Tuinhuizen in. Een tuinhuisje kopen en laten maken gebeurt bij ons geheel op maat. Wij kijken graag samen met u hoe we uw wensen kunnen vervullen en welk type het beste bij uw stijl past. Bij akkoord vindt productie plaats in onze eigen timmerfabriek. Dat is ook de reden dat u bij ons een tuinhuisje kunt kopen in veel verschillende variaties. Ook de standaard modellen kunnen wij geheel aanpassen qua model, maat, materiaal en kleur. U kunt bij ons ook terecht als u op zoek bent naar een houten berging of bijvoorbeeld naar luxe tuinkamers en houten poolhouses.

Wij kunnen alles maken en leveren! Onze tuinhuizen op maat zijn gemaakt van geïmpregneerd Noord-Europees vurenhout. Een levensduur van 30 jaar halen ze met gemak. U kunt ook kiezen voor Douglas hout, ook duurzaam en hoogwaardig. Voordat u overgaat tot een tuinhuisje kopen kunt u altijd één van onze showrooms bezoeken.

Tuinhuis Wijchen

Wij vertellen u graag alles over ontwerp, materiaal en productie van uw nieuwe tuinhuis. Het is tenslotte onze passie! Voor het kopen van een tuinhuis in Wijchen en omgeving, zit u bij Schäffer Tuinhuizen goed. U kunt van maandag t/m zaterdag namelijk terecht in onze showroom voor inspiratie. Wij hebben een groot deel van het assortiment hier voor u opgesteld. Een showroom vol met tuinhuizen in Wijchen. Wilt u langskomen? U bent van harte welkom, maak direct een afspraak!

Neem contact op

Right Menu Icon