Tuinhuis met afdak

Kies voor ruimte en comfort met een tuinhuis met afdak! Het is een ideale combinatie van extra bergruimte én een overdekt terras. Een tuinhuis met afdak is echt een waardevolle investering en toegevoegde waarde voor uw tuin en woning. Schäffer Tuinhuizen maakt verschillende modellen blokhutten en tuinhuizen. Wij ontwerpen en produceren alles zelf. Hierdoor houden we de prijzen laag en kunt u uw nieuwe tuinhuis met afdak helemaal naar uw smaak en op basis van uw wensen laten maken. Bekijk onze standaarduitvoeringen van onze tuinhuizen met afdak. Al deze modellen zijn aan te passen qua maatvoering, materiaalsoort en kleur. Bovendien zijn ze uit te breiden met luxe opties zoals een houten vloer, zinken goten en verschillende soorten dakbedekking. Vraag direct een offerte aan voor een tuinhuis met afdak!
 
Offerte aanvragen
 
 

Wat kost een tuinhuis met afdak?

overkappingOnze prijzen voor een tuinhuis met afdak zijn vergeleken met de markt zeer scherp te noemen. De reden hiervoor is dat wij het gehele proces van ontwerp, productie en montage zelf uitvoeren. Dit maakt dat we flexibel zijn, in korte lijnen communiceren en de kwaliteit zeer nauwlettend in de gaten houden. Wat zijn uw wensen voor een tuinhuis met afdak? Geef het ons door en wij maken een heldere en aantrekkelijke offerte voor u. Een all-in prijs inclusief BTW, persoonlijk advies, fundering, levering en montage.

Showroom tuinhuisjes met afdak

Inspiratie opdoen? In onze showrooms in Wijchen en Waalwijk heten wij u van harte welkom. Hier kunt u de verschillende modellen tuinhuisjes met afdak, blokhutten, carports en garages met eigen ogen bekijken. De showrooms zijn 6 dagen per week geopend, van maandag tot en met zaterdag. Onze adviseurs helpen u hier op deskundige wijze en denken graag met u mee. Kom daarom gerust eens langs als u een tuinhuisje met afdak wilt kopen. Maar ook voor een houten veranda, geïsoleerde tuinhuisjes, een overkapping van hout en moderne tuinhuisjes kunt u bij ons terecht. Bekijk de website voor meer informatie of maak direct een afspraak!

Right Menu Icon