10 jaar kwaliteitsgarantie

Levering door heel Nederland en België

Compleet op maat gemaakt

Vakantiewoning

Een houten vakantiewoning is een perfecte vakantieaccommodatie voor elke camping of vakantiepark. Met een natuurlijke uitstraling gaat de vakantiewoning op in elke omgeving. Door het authentieke karakter geeft de vakantiewoning toch een kampeergevoel, maar dan van alle gemakken voorzien.

Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend, er zijn dus geen kosten aan verbonden.

10 jaar kwaliteitsgarantie

Levering door heel Nederland en België

Compleet op maat gemaakt

Indeling en afmetingen

De standaard lengte is 8,5 meter (incl 2,5 meter veranda) en de breedte is 4 meter. De houten vakantiewoning wordt door Schaffer Tuinhuizen geïsoleerd en is voorzien van een 2-persoons slaapkamer op de begane grond, een slaapkamer op de vide en een woonkamer met een ruime veranda. Het terras van de veranda van de vakantiewoning is afgewerkt met vlonderplanken.

Houtsoort en materiaal

De vakantiewoning is vervaardigd uit eersteklas Noord-Europees, geïmpregneerd vurenhout en de binnenkant is afgetimmerd met rabatdelen. Uiteraard wordt de vakantiewoning in eigen fabriek geproduceerd en kan het ook in andere maten of indelingen geleverd worden.

Zelf doen

De enige voorbereiding die u zelf hoeft te treffen is het verzorgen van een zandbed van 20 cm diep en 30 cm buiten de buitenlijnen van de vakantiewoning.

Goed
Gebaseerd op 33 recensies
Leo Ritskes
Leo Ritskes
2021-06-05
Heel kundig personeel veel uitleg gehad en een mooi tuinhuis uitgezocht
Guus Annaert
Guus Annaert
2020-09-18
Prima zaak, altijd goed geholpen.
Marleen Hout
Marleen Hout
2020-09-01
Mooie showroom en duidelijke uitleg!