Houten veranda

Een houten veranda is een echte blikvanger in uw tuin! U creëert met een houten veranda een lekker beschut plekje in de tuin, waarmee u het vakantiegevoel langer kunt vasthouden. Zoek bescherming tegen de regen of juist tegen de zon. Het is gewoon heerlijk ontspannen onder de overkapping van uw nieuwe houten veranda. Gezellig eten met de familie, bijpraten met vrienden of in alle rust een boek lezen. Alle veranda’s van Schäffer Tuinhuizen zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een prachtige natuurlijke uitstraling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk het assortiment houten veranda’s.
 
Bekijk assortiment
 
 

Tuinhuis met houten veranda

In het assortiment van Schäffer Tuinhuizen vindt u ook tuinhuizen met houten veranda’s. Wij leveren diverse prachtige houten tuinhuizen, zowel standaard modellen als speciaal voor u op maat gemaakt. Deze tuinhuizen ontwerpen wij op basis van uw persoonlijke wensen, zodat deze perfect passen bij uw huis en tuin. De tuinhuizen worden geproduceerd in onze timmerfabriek. Hierdoor hebben we de controle over de kwaliteit van het materiaal en kunnen we daarnaast de kosten laag houden. De tuinhuizen met houten veranda’s worden altijd gemaakt van duurzame materialen. In onze showrooms in Waalwijk en Wijchen kunt u van maandag t/m zaterdag terecht om inspiratie op te doen.

Maximaal woongenot

Schäffer Tuinhuizen is de specialist op het gebied van houten veranda’s en tuinhuizen. Met een veranda kunt u altijd buiten zitten en optimaal genieten van uw huis en tuin. Dat is wat we verstaan onder maximaal woongenot. Een houten veranda geeft absoluut meerwaarde aan uw woning, het is een duurzame investering.

Kiezen voor Schäffer Tuinhuizen is kiezen voor:

  • Transparante en scherpe prijzen, altijd inclusief levering en montage op locatie
  • Producten geschikt voor maatwerk
  • Jarenlange ervaring in de houtbouw met een eigen timmerfabriek
  • Kwaliteit van werk en materialen
  • Wij geven ook altijd een deskundig en persoonlijk advies. Neem contact op met onze medewerkers voor een advies op maat.

Contact opnemen

Right Menu Icon