Houten tuinhuis met veranda

Tuinhuisje met verandaEen prachtig houten tuinhuis met veranda dat geheel voor u op maat wordt gemaakt, Schäffer Tuinhuizen is daarvoor uw adres. Wij hebben diverse standaard modellen in ons assortiment, maar wij kunnen tevens een houten tuinhuis met veranda speciaal voor u ontwerpen en produceren. Deze komen wij uiteraard ter plekke monteren. Een tuinhuisje met veranda is heerlijk om even op te ontspannen en tevens is deze afgedekt met een overkapping of luifel, zodat u enigszins beschut bent tegen of de felle zon of juist de regen. Wanneer u kiest voor een tuinhuisje met veranda van Schäffer Tuinhuizen wordt met de hoogste zorg geproduceerd met de beste houtsoorten, zodat het zeer lang mee gaat.

Bekijk assortiment
 

Tuinhuizen met veranda op maat

Een houten tuinhuis met veranda is leverbaar in diverse varianten. Wij hebben een flink aantal tuinhuizen met veranda in ons assortiment volgens standaard maten. Maar het is tevens mogelijk om deze tuinhuizen met veranda geheel voor u op maat te produceren. Deze produceren wij voor u zonder dat u tegen hoge kosten aanloopt. Alle tuinhuizen met veranda worden bij Schäffer Tuinhuizen in een timmerfabriek gemaakt. Hierdoor hebben wij de vrijheid een houten tuinhuis met veranda op maat geheel naar uw wensen te maken. Door een eigen productie kunnen we tevens de kosten laag houden.
 
Op zoek naar een mooie houten tuinhuis met veranda? Kies uit één van de mooie tuinhuizen met veranda van Schäffer Tuinhuizen.

Houten veranda’s

Een tuinhuisje met veranda op maat is niet het enige met betrekking tot veranda’s wat Schäffer Tuinhuizen produceert. U kunt tevens bij ons terecht voor prachtige houten veranda’s die wij in samenspraak met u zullen ontwerpen, produceren en monteren.
 
Voor meer informatie over houten veranda’s kunt u contact opnemen. Ook als u vragen heeft over een houten tuinhuis met veranda op maat of over één van onze standaard tuinhuizen met veranda kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Neem contact op

Right Menu Icon