Geïmpregneerde tuinhuisjes

Alle luxe tuinhuizen van Schäffer Tuinhuizen worden gebouwd met eerste klas Noord-Europees vuren hout. Dit vurenhout wordt onder hoge druk geïmpregneerd en hierdoor gaan onze luxe tuinhuisjes zeer lang meer. De geïmpregneerde tuinhuisjes die gebouwd worden met Noord-Europees vurenhout hebben een levensverwachting van ongeveer 30 jaar. Bovendien geeft Schäffer Tuinhuizen 10 jaar garantie op de geïmpregneerde tuinhuisjes en 3 jaar op montage. Wij staan garant voor de lange levensduur van onze luxe tuinhuizen en u heeft daarmee de zekerheid dat u kwaliteit aanschaft. Naast geïmpregneerde tuinhuisjes heeft Schäffer Tuinhuizen tevens diverse modellen tuinhuis van Douglas hout.
 
tuinhuis douglas  houtUw tuinhuizen specialist garandeert:

  • Prijzen inclusief Levering & Montage
  • Maatwerk zonder extra levertijd
  • 10 jaar garantie op houtrot

Bekijk het assortiment
 
 

Geïmpregneerde tuinhuizen op maat

Schäffer Tuinhuizen produceert de geïmpregneerde tuinhuizen altijd op maat. Dat maakt alle producties tot exclusieve tuinhuizen, want wij ontwerpen en produceren dit precies op maat naargelang uw wensen. Een geïmpregneerd tuinhuisje met een veranda, overkapping of afdak? Het is allemaal mogelijk. Onze tuinhuizen op maat brengen geen meerprijs met zich mee, omdat wij zo goed als alles op maat produceren. U haalt hier uw voordeel uit. Geïmpregneerde tuinhuisjes volledig op maat en dat volgens de hoogste kwaliteitseisen die u verwacht. Doordat de geïmpregneerde tuinhuisjes op maat worden gemaakt krijgt u automatisch een prachtig design tuinhuis.

Tuinhuis op maat laten maken

Een tuinhuis op maat laten maken door Schäffer Tuinhuizen biedt u gegarandeerd een geïmpregneerd tuinhuisje en u heeft hierbij de mogelijkheid tot isoleren. Daarmee vergroot u het nut van een tuinhuis op maat laten maken.
 
Voor meer informatie over een geïsoleerd tuinhuisje, tuinhuis Douglas hout of maatwerk tuinhuizen: vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Afspraak maken

Right Menu Icon