Blokhut met veranda

Heerlijk genieten in de tuin en toch enigszins beschut zitten kan met een prachtige blokhut met veranda van Schäffer Tuinhuizen. De blokhutten zijn in verschillende modellen verkrijgbaar en kennen allemaal voldoende ruimte om spullen in op te bergen. Bovendien staat een blokhut met veranda altijd mooi in de tuin en als u tegelijk van een mooi terras kunt genieten is dat natuurlijk prachtig, nietwaar? Een blokhut met veranda bestelt u gemakkelijk bij Schäffer Tuinhuizen. Kijk rond op onze website om te zien welke varianten wij allemaal voor u ter beschikking hebben. Staat een gewenst model er niet tussen? Schäffer Tuinhuizen is tevens uw adres voor een blokhut met veranda geheel op maat. Ook de standaard modellen blokhut met veranda kunnen wij voor u speciaal op maat produceren, zodat het precies past op de plek waar u graag uw blokhut wil hebben staan.

bekijk assortiment
 

Blokhut met veranda geheel op maat

Door een eigen productie in onze timmerfabriek zijn wij vrij in het opbouwen van een blokhut met veranda. Dat geeft ons de mogelijkheid om voor u een blokhut op maat te produceren en doordat wij alles zelf ontwikkelen, loopt u hierbij niet tegen enorm veel hogere kosten aan als u afwijkende wensen heeft. U zoekt een mooie blokhut op maat? Zoek niet langer verder, want Schäffer Tuinhuizen is uw adres voor maatwerk. Of het nu design tuinhuizen betreft of grote tuinhuizen, alles is mogelijk als het gaat om een blokhut op maat. Wacht niet langer en neem contact op voor blokhut met veranda. Wij vertellen u precies wat u van ons maatwerk kunt verwachten.

Houten veranda’s en blokhut met overkapping

Schäffer Tuinhuizen kan voor u een prachtige blokhut met veranda op maat produceren, maar als u aanvullende of afwijkende wensen heeft kunnen wij u daar ook in tegemoet komen. Zoekt u een blokhut met overkapping? Wij helpen u verder! Zoekt u houten veranda’s voor in de tuin? Wij ontwerpen en produceren voor u een prachtige veranda. Alles is mogelijk en wij helpen u graag verder met uw wensen. Neem voor houten veranda’s, een blokhut met overkapping evenals een blokhut met veranda vandaag nog contact op!

Afspraak maken